Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  5 tips for å spare vann på arbeidsplassen

  Publisert av ,
  5 tips for å spare vann på arbeidsplassen

  Forurensing av vann og klimaendringer påvirker det globale miljøet kontinuerlig. Derfor er behovet for å spare på vannet stadig økende. Dette er ikke bare for å redusere kostnadene forårsaket av sløsing med vann, men også for å ta vare på miljøet ved å bruke mindre energi på å prosessere og transportere rent vann. Finnes det noen gode måter å spare vannforbruket på jobb? Svaret er ja, og det er faktisk ikke så mye som skal til for å gjøre en stor forskjell.

  1. Sjekk rørene regelmessig

  Lekkasjer i rørledninger er en av hovedårsakene til hvorfor vann går til spille, ettersom lekkasjer man ikke får med seg eller som ikke blir reparert kan forårsake tap av store mengder vann, så mye som hundrevis til tusenvis av liter. En god huskeregel kan være å regelmessig sjekke rørene og fikse lekkasjer umiddelbart.

  2. Bruk automatiserte kraner

  De er ikke bare mer hygienisk, men kan også spare så mye som 70% av vannforbruket sammenlignet med vanlige vannkraner. Automatiserte eller sensorstyrte kraner reduserer også smittefare og hjelper teamet ditt til å beskytte seg mot bakterier som streptokokk, E. coli, dysenteri og vanlig influensavirus, som ofte finnes på toaletter.

  3. Skift ut gamle toalett

  Ved første øyekast ser de fleste toalett like ut. Likevel er det slik at gamle ineffektive toalett bruker så mye som 20 liter vann hver gang vi trekker ned, mens moderne toalett kan bruke så lite som 3 liter vann hver gang vi trekker ned. Denne forbedringen vil spare tusenvis av liter vann i året og vil også redusere kostnadene dine.

  4. Start ved vasken

  Før du melder deg frivillig til å vaske opp koppene etter kaffepausen, husk på at en oppvask for hånd kan bruke så mye som 30 liter vann, mens energieffektive oppvaskmaskiner bruker mye mindre per vask. Husk også å vente med å sette på maskinen til den er full. Hvis det ikke er en oppvaskmaskin på kontoret, kan du prøve å sette skitne kopper og fat til bløt i en stor bolle før du vasker opp og bruke en annen bolle til rensing slik at du ikke lar vannet renne lenge.

  5. Tenk på hvordan du kan minimere ditt forbruk

  Hvis bedriften har ansvar for å vanne utenfor kontoret, kan smarte vanningsløsninger og teknologi hjelpe deg med å spare mye vann på jobben. Et veldig godt tips er å tilpasse vanningstidene for forskjellige områder og skru av vanningen i perioder med mye regn. En vannautomat på kontoret kan også hjelpe til med en besparelse av vannforbruket, siden vannet umiddelbart er kaldt og man ikke lengre trenger å la vannet stå å renne.

  Spar vann på jobben med en vannkjøler tilknyttet vannettet