Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  5 Triks for å drikke mer vann på jobb

  Publisert av ,
  5 Triks for å drikke mer vann på jobb

  Vi får hele tiden høre at det er veldig mange gode grunner til å drikke vann. Helse- og treningsblader forteller deg at ved å drikke rikelige mengder vann gir deg fyldig hår og bedre hud. Det vil også gjøre deg mer produktiv, suksessfull og til et sunnere menneske. Det kan virke som om de fleste oppskrifter på et bedre liv involverer å drikke mer vann. Hver eneste munnfull du får i deg hjelper med å begrense kaloriinntaket, holde energinivået oppe når du trener, hjelpe fordøyelsen, øke nyrefunksjonen og gi deg penere hud. Dessverre drikker ikke de fleste av oss nok vann i løpet av dagen enten fordi vi er for travle eller fordi det ikke smaker noe særlig. Dette kan bli et problem spesielt i perioder med mye arbeidspress og tidsfrister i løpet av dagen. Hvis det å drikke vann er mer en plikt heller enn en sunn vane for deg, kan du kanskje ha nytte av følgende tips for å drikke mer vann gjennom arbeidsdagen.

  Tilsett frukt for å få en deilig fruktsmak

  1. Tilsett frukt for å få en deilig fruktsmak

  Hvis du synes at smaken av vanlig vann blir kjedelig kan du friske opp opplevelsen med å tilsette noen appelsinskiver, terninger av vannmelon, sitron, kiwi eller bringebær. Du kan til og med fryse frukt og bruke den i stedet for isbiter i vannet. Ønsker du bobler i vannet kan du tilsette kullsyreholdig vann.

  2. Bruk en drikkeapp

  Det finnes massevis av apper tilgjengelig som kan minne deg på å drikke nok. Disse appene holder oversikt over hvor mange glass vann du drikker i løpet av en dag. Du kan også skaffe deg en nymotens smartflaske som du kan synkronisere med telefonen din for å logge hvor mye vann du har drukket og hvor mye mer som er anbefalt å få i seg. Det å få en påminnelse om å drikke kan være nyttig for å få i seg nok vann.

  3. Ta med deg en gjenbrukbar vannflaske på jobb

  Du kan gjøre det enklere for deg selv å drikke nok vann på flere måter. En av disse kan være å kjøpe seg en flott gjenbrukbar drikkeflaske. Akkurat som et nytt antrekk eller nye sko kan gi deg ny giv kan en trendy drikkeflaske motivere deg til å drikke regelmessig gjennom dagen.

  Ta med deg en gjenbrukbar vannflaske på jobb

  4. Spis mat med høyt vanninnhold som for eksempel frukt og grønnsaker

  En god måte å få i seg mye vann gjennom kosten er å spise mye frukt og grønt. Eksempler på dette kan være salat, agurk, jordbær, vannmelon, aprikos, squash, moreller, spinat, brokkoli og tomater. Selv om du kan få i deg mye av vannet du trenger gjennom mat er det likevel ikke nok, det er fortsatt anbefalt å drikke rikelig vann gjennom dagen.

  Brug en vandkøler

  5. Bruk vannkjøler

  Det kan til tider være vanskelig å huske på å ha med seg en vannflaske hele dagen. I tillegg er det heller ikke særlig miljøvennlig å kjøpe vann på flaske. Dersom arbeidsplassen din har en vannkjøler har du ubegrenset tilgang til rent og kaldt vann hele dagen, hver dag. Og siden vannkjøleren er knyttet til byggets vannforsyning slipper du å huske på å bære med deg en flaske hele tiden.

  Ved å følge disse fem tipsene kan du enkelt lære deg å elske smaken av vann, huske på de daglige slurkene og være på vei mot et sunnere og bedre liv.