• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Derfor lønner det seg å velge både kaffemaskin og vanndispenser

  Publisert av ,
  Derfor lønner det seg å velge både kaffemaskin og vanndispenser

  En kombinasjonsløsning skal alltid lønne seg. Da får du en skreddersydd rabatt tilpasset den kaffemaskinen og vanndispenseren du leier eller kjøper av Waterlogic. Men det er flere fordeler enn kun de økonomiske.

  Velger du både kaffemaskin og vanndispenser fra Waterlogic gir vi deg et gunstig avslag på enten vann- eller kaffeavtalen din.

  Du får avslag: Enten du har kaffemaskin eller vanndispenser fra før

  Har du en kaffemaskin fra før og ønsker deg vanndispenser nå, så får du et avslag på din nye vannavtale. Men vi gir deg også en rabatt på din nye kaffeavtale om du har vanndispenser fra før, og nå ønsker kaffemaskin. Tappetårn er et godt alternativ til en vanlig vanndispenser.

  - Den mest åpenbare fordelen med en kombinasjonsløsning er at du sparer en god del penger. Samtidig er det en del praktisk fordeler ved å velge to avtaler fra samme leverandør, sier salgsleder nysalg for Oslo, Steinar Westlie Berget.

  Du trenger kun å forholde deg til en leverandør når du har spørsmål om kaffe- og vannmaskinen på jobb.

  - Dessuten er det da kun et selskaps teknikere som tar seg av service og vedlikehold på kaffe- og vanndispenseren. Fakturaer og oppfølging kommer fra samme selskap. Alt dette gir deg mindre logistikk og bedre oversikt, sier han.

  Mer å tilby ansatte og gjester

  Arbeidsplasser med kaffemaskin og vanndispenser kan tilby ansatte og gjester flere valgmuligheter på drikke: Varmt vann til te, ulike kaffedrikker, kakao og forfriskende, velsmakende vann. Kanskje også kullsyrevann.

  - Ofte opplever kaffekunder som anskaffer seg vanndispenser at de ansatte drikker mer vann på jobb, og litt mindre kaffe. Det har gjerne bare positiv effekt. Mange ganger går forbruk av søte drikker en del ned, sier Westlie Berget.

  Derfor lønner det seg å velge både kaffemaskin og vanndispenser

  6 gode grunner til å velge kaffemaskin og vanndispenser fra Waterlogic

  • Et stort utvalg av kaffemaskiner, vanndispensere og tappetårn: Kaldt vann med og uten kullsyre, romtemperert og varmt vann.
  • Fast månedspris på vannautomaten: Uansett hvor mye vann som drikkes.
  • Omfattende service og oppfølging utført av våre egne servicemedarbeidere - tilpasset våre kunders behov på både vann- og kaffemaskiner.
  • Eksklusiv tilgang til et bredt og velkjent utvalg av kaffe, te og sjokoladedrikker.
  • Mulighet til å anskaffe Norges eneste Svanemerkede kaffetjeneste.
  • Alt på ett sted, levert, montert og klart til bruk.