Waterlogic Norge fortsetter virksomheten som normalt.
Vi samler grundig informasjon om aktivitet både nasjonalt og internasjonalt, og så langt har vi ingen indikasjoner på forstyrrelser fra underleverandører, transportselskaper eller våre egne lager og produksjonsanlegg. Les mer

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Disse 3 kaffemaskinene er mest populære

  Publisert av ,
  Disse 3 kaffemaskinene er mest populære

  De er enkle i bruk, har stilren design og kvern til kaffebønnene. Alle lager skikkelig god espresso- eller filterkaffe. Les mer om Waterlogics 3 bestselgende kaffemaskiner.

  Av Rita Tvede Bartolomei

  Blant Waterlogics 3 bestselgere er både espressokaffe-maskiner og friskbrygg-maskiner.

  - Alle bestselgerne er fra Animo og alle har kvern og er koblet på vanntilførselen i bygget. Noen kunder foretrekker espresso, mens andre liker filterkaffe. Likevel øker espressokaffe i popularitet, kanskje spesielt i hovedstaden. Smak er vel så viktig som kapasitet for kundene våre, men mange ønsker både god smak og høy kapasitet - noe alle disse maskinene gir, sier Steinar Westlie Berget, salgsleder for nysalg i Oslo.

  Velge riktig kaffemaskin på jobb: Les mer i denne blogg-artikkelen vår.

  Animo OptiMe

  Animo OptiMe

  Amino OptiBean

  Amino OptiBean

  Amino OptiFreshBean

  Amino OptiFreshBean

  Driftssikre og enkle: Med god design

  Steinar Westlie Berget sier kundene velger disse maskinene fordi de er både driftssikre og enkle i bruk. De har stilig design, med mulighet for egne bilder, firma-logoer eller video på skjermen.

  - Slik blir kaffemaskinene til et mer personlig samlingspunkt og synlig kunder. Maskinene gir god kaffe i mange varianter, og dekker behovet til alle i en bedrift – også behovet til dem som heller vil ha te eller kakao, sier han.

  Sparer tid på å ikke trakte kaffe

  Han forteller kaffemaskinene forenkler hverdagen til kundene, spesielt slik:

  - Bedriftens ansatte slipper å bruke mye tid på å trakte kaffe, og de slipper vente lenge på kaffen. Disse tre kaffemaskinene kan levere over 100 kopper kaffe i timen uten problemer, sier Westlie Berget.

  Vil du lese mer om alle våre kaffemaskiner med kvern? Ta en titt her.

  Kaffe på jobben: Våre 3 bestselgere

  • Animo OptiMe: Espressobrygg-maskin med bønneholdere til 2 typer kaffebønner. Mulighet for melke- og sjokoladepulver, samt ferskmelk. Maskinen har lekkert design og touch-skjerm. Kapasitet: 120 kopper per time.
  • Animo OptiBean: Espressobrygg-maskin med 1 kaffebønneholder. Melke- og sjokoladepulver. Stilrent design og touch-skjerm. Kapasitet: Cirka 120 kopper per time.
  • Animo OptiFreshBean: Friskbrygg-maskin med 1 bønneholder. Passer utmerket til de som foretrekker vanlig svart filterkaffe. Har også melke- og sjokoladepulver. Kapasitet: Cirka 130 kopper per time.