• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  En kildevannskjøler gir enkel tilgang på rent og kaldt vann

  Publisert av ,
  En kildevannskjøler gir enkel tilgang på rent og kaldt vann

  For denne typen vannautomater fungerer helt fint uten vanntilførsel. Alt du trenger er en stikkontakt. Du kan plassere kildevannskjøleren hvor som helst. Slik blir vannet lett tilgjengelig der dine ansatte er.

  Av Rita Tvede Bartolomei

  - Den største fordelen med kildevannskjølere er trolig at løsningen ikke krever komplisert installasjon. Kildevannskjølere er enkle å plassere hvor som helst. Det er en rimelig og fleksibel vannløsning for virksomheter som av en eller annen årsak ikke lett kan koble seg på vanntilførselen, sier Pål Mathisen, salgssjef for Waterlogic Norge i Bergen.

  Kildevannskjøler-løsning er en god måte å prøve ut vann på jobben, før du bestemmer deg for hva som passer best for din virksomhet.

  - Alt av service og leveranse av friskt kildevann, er noe vi tar oss av. Denne servicen er inkludert i kildevannspakken vi leverer, sier Mathisen.

  Passer bra alle steder man ønsker kaldt kildevann

  Mathisen forteller at de kundene som nesten alltid velger kildevannskjølere til sine ansatte, er selskaper som har prosjekter der det ikke er tilgang på noen former for vann.

  Waterlogic kildevannskjøler

  - Entreprenørselskaper som er i gang med et veiprosjekt, har ofte brakkeløsninger uten vanntilførsel. Hvordan skal de da skaffe vann til de ansatte? Større messe-arrangører vil også kunne spare mye penger på å kutte ut flaskevann og sette opp kildevannskjølere. Med en kildevannskjøler får virksomheten trolig ned forbruket av litervis med brus og andre sukkerholdige drikker. Samtidig sørger du for at alle ansatte holder seg hydrerte og opplagte, sier Mathisen.

  Andre bransjer hvor man ser kildevannskjølere fra Waterlogic, er retailbransjen. I et lokale der vanntilførselen kanskje befinner seg på et bakrom, vil det være upraktisk og kostbart å installere en vannautomat som kobles på vannforsyningen.

  - Mange ansatte i denne typen foretak bør være tilstede i lokalet hele tiden for kundene. Det er enklere for dem å ta vann fra en kildevannskjøler rett ved der de er. Service er viktig her, for kildevannskjøleren vil kunne komme kundene til gode: Gi dem en mulighet til en kald forfriskning, og ta seg en pust i bakken, sier han.

  Rask og kjapp løsning for kaffe og te

  Kildevannskjølere kommer alltid med en tappekran for varmtvann i tillegg, og det gir muligheter for flerbruk, mener Pål Mathisen. Alle varmtvannskranene er utstyrt med barnesikring, slik at ingen brenner seg.

  - For det varme vannet kan jo så klart benyttes til te, Rett i Koppen-supper, men også instant-kaffe- og kakao. Sørger man for litt sitteplass, blir løsningen komplett for besøkende, sier han.

  Kildevannet tappes fra Porla Brønn, og er garantert fritt for uønskede kjemikalier (slik som klor) eller mikrober.

  PRØVE GRATIS I 4 UKER? Aldri prøvd vannautomat på jobben før, men nysgjerrig? Du kan gratis og uten kjøpsplikt i etterkant, prøve ut en av våre kildevannskjølere, som kommer med 2 flasker på til sammen 38 liter vann og 100 begre, i 4 uker. Tilbudet gjelder bedrifter i Oslo og omegn (inkluder Drammen, Gardermoen og Østfold), Bergen- og Trondheimsområdene.

  Visste du dette om å få i seg for lite vann? At så lite som 1 prosent tap av væske i kroppen, fører til dårligere hukommelse og ytelse, og påvirker humøret og konsentrasjonen negativt? Les mer om hva dehydrering gjør med kroppen din i denne artikkelen fra Science Alert. Olympiatoppen i Norge minner om at prestasjonen reduseres med rundt 10 prosent, for hver 1 prosent med væsketap i kroppen.

  Her er våre kildevannskjølere

  • Alle Waterlogics kildevannskjølere gir både kaldt (4-8°C) og varmt (85-95°C) vann. Vår premium kildevannskjøler har både kaldt, varmt og sprudlende kullsyreholdig kildevann.
  • ULTRA: Moderne og stilren design. Med kaldt og varmt vann. Kun 220 volts strømuttak nødvendig.: Klassisk og enkel design. Med kaldt og varmt vann. Kun 220 volts strømuttak nødvendig.
  • ZIGMA: Moderne og stilren design. Med kaldt og varmt vann. Kun 220 volts strømuttak nødvendig.

  5 gode grunner til å velge kildevannskjøler på jobben

  • Mer fristende å drikke kildevann.
  • Lettere tilgjengelig vann for de ansatte.
  • Helt rent kildevann, fritt for klor og mikrober. Med nyttige mineraler.
  • Alltid godt og kaldt kildevann.
  • Tilgang til varmt vann og kullsyreholdig kildevann.