Waterlogic Norge fortsetter virksomheten som normalt.
Vi samler grundig informasjon om aktivitet både nasjonalt og internasjonalt, og så langt har vi ingen indikasjoner på forstyrrelser fra underleverandører, transportselskaper eller våre egne lager og produksjonsanlegg. Les mer

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Fotostudio i Oslo: Serverer alltid sprudlevann fra champagneglass

  Publisert av ,
  Fotostudio i Oslo: Serverer alltid sprudlevann fra champagneglass

  Vann med bobler. Servert i de fineste champagneglass. Det er hverdagskost for de som fotograferes av Oslo-fotografen CF-Wesenberg i Kolonihaven Studio. I år feiret fotostudioet 30 år.

  Av Rita Tvede Bartolomei

  Foto: Pål Bellis

  - Vi serverer vann fra de beste champagneglass av god kvalitet. Helst i Riedel eller Dom Perignon-glass. Det vi selger til våre kunder er en opplevelse for å få dem til å blomstre. Ofte er folk nervøse når de kommer hit, men noe skjer når de gis et flott glass med boblende vann å holde i. De slapper de mer av, føler seg sett og ivaretatt. Dette er viktig. Reaksjonen er alltid den samme, og de blir ofte veldig overrasket: - Gud, så godt dette vannet dere har er! forteller fotograf og eier av Kolonihaven Studio i Oslo, Christian Fredrik (CF) Wesenberg.

  For blogg-anledningen lar CF-Wesenberg seg fotografere av kollega Pål Bellis, sammen med Kolonihavens maskot-hund: Sandro Leo X og de etter hvert velkjente champagneglassene.

  Vannet kommer fra to Waterlogic-vanndispensere som er koblet på vannforsyningen i Kolonihavens to fotostudioer.

  Foto: Pål Bellis ​- Oslo fotografen CF-Wesenberg i Kolonihaven Studio

  Foto: Pål Bellis ​- Oslo fotografen CF-Wesenberg i Kolonihaven Studio

  Foto: Pål Bellis ​- Oslo fotografen CF-Wesenberg i Kolonihaven Studio

  Servere fra plastglass? Aldri i livet

  Kolonihaven Studio ble startet opp av CF-Wesenberg i 1989, og er et av Oslos mest veletablerte og velkjente fotostudio. Fotostudioet tar bilder for bedrifter og privatpersoner. Hvert år kommer mellom 1000 og 1200 nye kunder innom: Fra skilandslaget til statsminister Erna Solberg.

  - Kolonihaven var nok et av de første fotostudioene i Oslo med høy frekvens av kjendis-kunder. Rein Alexander og Anita Skorgan var her nettopp, og Else Kåss Furuseth i forrige uke. Prosedyren er alltid den samme: Alle får sprudlevann fra champagneglass, sier han.

  Men plastglass er bannlyste, forteller CF-Wesenberg. Ja, egentlig alt av drikkeglass som ikke gir den lille ekstra, godfølelsen.

  - Vann er viktig. Vann er sunt og forfriskende. Det er dessuten bra for konsentrasjonen. Selv drikker jeg vann fra store, fine vinglass. Sikkert over 2 liter vann hver eneste dag, og jeg er ekstra glad i vann med bobler, sier Wesenberg.

  Han avslører samtidig at maskothunden Sandro Leo X jevnt og trutt slurper i seg vanndispenser-vann (men uten kullsyre), rett fra champagneglass.

  Vanndispenser i 10 år: Vannet smaker bedre og er kaldere

  I 10 år har Kolonihaven hatt vanndispenser-vann fra Waterlogic tilgjengelig for ansatte og besøkende.

  - Selv om vannkvaliteten er helt grei i Oslo, så tilsettes det mye klor. Det har jeg selv vært vitne til da vi foto-dokumenterte utbyggingen av fjellhallen til vannverket for 10 år siden. Vannet smaker i tillegg veldig forskjellig fra område til område. Det er stor smaksforskjell ut ifra om man drikker det på toppen av Grünerløkka eller nede på St. Hanshaugen, sier han.

  Foto: Pål Bellis - Oslo fotografen CF-Wesenberg i Kolonihaven Studio

  Skaper vann-opplevelser: Når vann blir mer enn kun vann

  Når vannet filtreres, og i tillegg alltid er kaldt, da smaker det ekstra godt. Men når det serveres fra champagneglass: Da tas vann-opplevelsen til et helt annet nivå, sier fotografen.

  - Kundene våre skal gis den følelsen de ville fått på en eksklusiv restaurant. De skal ikke trenge å spørre om vann. Akkurat som på en bedre restaurant skal de bare få vannet servert umiddelbart. Alt vi skal si er: - Vær så god, her har du litt vann. Vil du ha still eller sparkling? sier CF-Wesenberg.