• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Gammel teknologi gir moderne smittevern

  Publisert av ,
  Gammel teknologi gir moderne smittevern

  Pedalteknologien er ikke akkurat ny: Biler og sykler har hatt pedaler i over 100 år. Markedssjef Henning Nilsen hos Waterlogic Nordic tror ikke mange hadde tenkt på at denne teknologien skulle gi bedre smittevern på jobb i 2021.

  Henning Nilsen

  - Pedalene betjenes med føttene og forhindrer at ansatte og besøkende til bedriften, berører automatene med hendene. Løsningen er like genial som den er enkel. Hvem skulle vel trodd at denne «gamle» teknologien skulle bli en så viktig del av vårt sortiment nå i dag? sier Henning Nilsen.

  Pedaler gjør berøring med hendene unødvendig

  Han forteller at Waterlogics teknikere setter opp en skreddersydd pedalløsning til den «vanntypen» kunden ønsker eller allerede har.

  - Eller som på vår toppmodell WL7. Den er utstyrt med én pedal som velger vanntype (slik som med eller uten kullsyre). En annen pedal brukes for å dispensere vannet, sier han.

  Da blir pedalene rett og slett en del av smittevernet på arbeidsplassen, siden berøring av automatene ikke lengre trengs, forklarer han.

  - Drikkevannet smaker akkurat like forfriskende og godt, og er like enkelt tilgjengelig, sier han.

  Vann på jobben

  Har økt i popularitet etter pandemien

  Siden de fleste virksomheter nå ønsker godt smittevern på arbeidsplassen (og løsninger som forhindrer smitte), har pedalene blitt populære hos Waterlogic-kunder. Når brukerne ikke berører vannmaskinene med hendene, blir risikoen for kryss-smitte mye mindre.

  - Pedalene sørger for en berøringsfri betjening som forhindrer smitte mellom ansatte som bruker samme vanndispensere. Dette har gjort at pedalene har blitt svært populære, og vi tilbyr dem nå på de fleste av våre maskiner, sier Kari H. Tandberg, marketing brand manager for Waterlogic Norge.

  Berøringsfrie (handsfree) vanndispensere.

  6 grunner til å velge pedaler?

  • Reduserer smitte mellom brukerne.
  • Bidrar til økt trivsel og trygghet.
  • Bedre helse og mindre sykefravær.
  • Lett å montere.
  • Prisgunstig.
  • Tilgjengelig til de fleste av våre maskiner.