• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Har du smakt vår kaffe Intermezzo?

  Publisert av ,
  Har du smakt vår kaffe Intermezzo?

  Sammen med nordiske baristaer og italienske kaffeprodusenter har Waterlogic utviklet 9 ulike kaffetyper for det norske markedet. Enten du liker mørkbrent, mediumbrent eller lysbrent kaffe, så vil du finne noe som passer for din arbeidsplass og dine smakspreferanser.

  Av Rita Tvede Bartolomei

  Intermezzo finnes i ulike prisklasser og har ulike brennegrader. Flere av våre kaffetyper kommer som både hele bønner og/eller ferdig filtermalt. Les mer om noen av kaffetypene du kan kjøpe her:

  Intermezzo Bologna

  Bologna er en kraftfull og energisk mørkbrent Intermezzokaffe (espressobrent) med smak av brunt sukker, dadler og røde bær. Kaffen er en blanding av kaffe fra kaffedistrikter i Bolivia, Mexico og Peru. Kjøpes i pakker med 6 poser (1 kilo per pose). Hele bønner. Fairtrade og EUs økomerke.

  Intermezzo Fiore

  Fiore er en raffinert Intermezzokaffe med smak av nøtter, kardemomme og med en subtil, behagelig syrlighet. Kaffen er en blanding av kaffebønner fra ulike kaffedistrikter i Brasil. Medium brent. Hele bønner eller filtermalt. UTZ-sertifisert. Kjøpes i pakker med 6 poser (1 kilo per pose).

  Intermezzo Gusto

  Gusto er en distingvert Intermezzo-kaffe med smak av hasselnøtt og nougat. Kaffen har dempet syre og er en blanding av kaffe fra kaffedistrikter i Brasil, Etiopia og India. Medium brent. Hele bønner eller filtermalt. Kjøpes i pakker med 6 poser (1 kilo per pose).

  Intermezzo Montagna

  Montagna er en fyldig Intermezzokaffe med smak av mørk sjokolade, røde bær og ristede nøtter, som gir en lang og rund ettersmak. Kaffen er en blanding fra Colombia, Peru og Honduras. Mørkbrent. Hele bønner eller filtermalt. UTZ-sertifisert. Kjøpes i pakker med 6 poser (1 kilo per pose).

  Har du smakt vår kaffe Intermezzo?

  Har du smakt vår kaffe Intermezzo?

  Intermezzo Venezia

  Venezia er en godt balansert Intermezzo-kaffe med hint av lys sjokolade, sitrus og med en mild ettersmak av bergamott. Kaffen er en blanding av kaffe fra Etiopia, Nicaragua, Guatemala og Honduras. Lysbrent. Fairtrade. Hele bønner. Kjøpes i pakker med 6 poser (1 kilo per pose).

  Intermezzo Lima

  Lima er en livlig kaffe med en behagelig syrlighet og smak av brunt sukker og mango. Kaffen er en blanding av kaffe fra kaffedistrikter i Peru og Honduras. Medium brent. Sertifisert UTZ og EUs økomerke. Hele bønner. Kjøpes i pakker med 6 poser (1 kilo per pose).

  Intermezzo Fortissima

  Fortissima er en robust kaffe med behagelig syrlighet og subtil smak av røde bær, mørk sjokolade og hint av hasselnøtt. Blanding av kaffe fra kaffedistrikter i Peru og Honduras. Mørkbrent/espresso. Sertifisert UTZ og EUs økomerke. Hele bønner. Kjøpes i pakker med 6 poser (1 kilo per pose).

  Intermezzo Bloom

  Bloom er en lett og behagelig kaffe med smak av sitrus, kardemomme og kanel. Kaffen er en blanding av kaffe fra spennende kaffedistrikter i Peru og Honduras.. Lysbrent. Sertifisert UTZ og EUs økomerke. Filtermalt. Kjøpes i pakker med 6 poser (1 kilo per pose).

  Intermezzo Hacienda

  Hacienda er en kraftfull kaffe med subtil syrlighet. Smak av mandler, marsipan og ristede nøtter. Kaffen er en blanding av kaffe fra kaffedistrikter i Peru og Honduras. Mørkbrent. Sertifisert UTZ og EUs økomerke. Filtermalt. Kjøpes i pakker med 6 poser (1 kilo per pose).