Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Har fått sin dose med sur traktekaffe

  Publisert av ,
  Har fått sin dose med sur traktekaffe

  God kaffe er like viktig på små arbeidsplasser som på store. Rådgivningsfirmaet Finvold Prosjekt Consult i Oslo har kun fire ansatte. Men investerte i både vann- og kaffemaskin på jobb.

  - Vi er helt avhengige av god kaffe på jobb. Siden mange av oss har arbeidet i bygg- og anleggsbransjen i flere år, har vi fått vår dose av sur anleggskaffe: Kaffe som har stått i evigheter på kanna. Alle fire ønsket god kaffe som var fersk og nybrygget for hver eneste kopp. Jeg tror folk hadde begynt å si opp, om vi skulle servert dårlig kaffe også på kontoret, sier Petter og ler.

  Startet med vanndispenser: Praktisk med kaffe og vann fra samme leverandør

  Konsulentselskapet som tilbyr profesjonell rådgivning til eiendomsselskaper og privatpersoner i Oslo, opplever ofte hektiske og lange dager på jobb. I over ett år har de drukket vann med og uten kullsyre fra WL7-dispenseren fra Waterlogic. Men så trengte de en ekstra koffeinpiff.

  - Vi hadde kaffemaskin fra en annen leverandør, men ville ha noe som kunne gi oss mye bedre kaffe. Dessuten ville vi alle ha en kaffemaskin som kvernet kaffe fra hele bønner – det gir en helt annen smaksopplevelse. Siden vi var så fornøyde med vanndispenseren, og fant ut at Waterlogic gir gode rabatter til kunder som allerede har en vanndispenser, tenkte vi at ny kaffemaskin kunne være en flott løsning, sier han.

  De kjøpte en kaffemaskin fra Waterlogic for rundt et halvår siden: Valget falt på Animos OptiBean Touch med flere ulike kaffevalg. Den er faktisk en av Waterlogics mest populære kaffemaskiner. Fra den kan ansatte få tilgang til alt fra vanlig svart kaffe og espresso, til cappuccino og caffe mocca, men også kakaodrikker.

  - Med sene dager på kontoret er vi avhengige av kaffe for å holde energien og konsentrasjonen oppe. Kaffe bidrar til ekstra motivasjon, mens godt vann er innbydende og sunt, sier han.

  Ulike kaffe-favoritter: Men ble raskt enige om kaffemaskinen

  Petter er 30 år, mens de tre andre kollegene som utgjør konsulent-teamet på fire personer, er i midten av 30-årene og i starten av 60-årene. Hva slags kaffe foretrekker de egentlig å drikke på jobb? Hvordan ble de enige om kaffemaskinvalget?

  - Hos oss er kaffesmaken delt i to. Men vi ville alle ha kvalitetskaffe. To av oss foretrekker litt sterkere kaffe med en melkeskvett i, mens de to andre vil ha helt straight, svart filterkaffe: Eller kaffe uten noe tull, som de kaller det. Maskinen gjør det mulig for oss å velge akkurat den kaffen vi liker, akkurat når vi ønsker den, sier han.

  Finvold

  Cuppingmøte: Fikk smake på flere ulike kaffetyper

  Petter sier det var en positiv overraskelse å få mulighet til å smake på flere kaffetyper før kaffemaskinvalget ble tatt: Waterlogics barista kom på besøk, og ga firmaets ansatte et kaffesmakings-møte: Det som også kalles et cuppingmøte med ulike smaksprøver av ferskbrygget kaffe.

  - Kaffen som ble servert var mye bedre enn det vi hadde hatt før, og vi følte oss veldig godt tatt vare på som kunder, sier han.

  De valgte først kaffebønner fra Intermezzo Gusto som er en mildere kaffetype, men de fant etter noen uker ut at de ønsket en kaffebønne med enda kraftigere smak.

  - Så vi gikk over til en espressotype; Intermezzo Bologna. Teknikeren kom og stilte inn etter kaffebønnene vi hadde valgt, og kaffebyttet gikk enkelt og greit. En kaffemaskin er en stor investering for en mindre bedrift, og da er det veldig viktig at leverandøren kan gi god service og se våre behov, sier han.

  Kontinental cappuccino etter lunsj

  Har ny kaffemaskin skapt nye kaffe-ritualer i jobbhverdagen hos Finvold Prosjekt Consult?

  - Vi har en greie nå med å lage oss en morsom, kontinental kaffe etter lunsj. Kaffemaskinen oss kaféfølelsen på jobb, og det er ekstra stas. Forhåpentligvis holder vi på den følelsen når vi har hatt maskinen lenge, sier Petter.

  En ekstra bonus er muligheten til å få plottet inn firmalogo på touch-skjermen til Animos kaffemaskiner, nevner han. Det blir rett og slett merkevarebygging i kaffepausen med kunder og gjester.