• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Hva kan en vanndispenser tilby min arbeidsplass?

  Publisert av ,
  Hva kan en vanndispenser tilby min arbeidsplass?

  Virksomheter bruker vanndispensere for å tilby en praktisk, pålitelig og trygg kilde til drikkevann. Men hvordan fungerer vannautomater egentlig, og hva slags vann-valg får du?

  Virksomheter bruker vanndispensere for å tilby en praktisk, pålitelig og trygg kilde til drikkevann. Men hvordan fungerer vannautomater egentlig, og hva slags vann-valg får du? En vanndispenser tilbyr enhver virksomhet og arbeidsplass ubegrenset tilførsel av filtrert, trygt drikkevann som kan kobles på vannforsyningen i bygget (POU-dispenser). Brukere kan plassere en kopp, sportsflaske eller vannkanne under tappeområdet og deretter enkelt vri på en knapp eller trykke på en knapp for å få forfriskende vann. Du har mange valgmuligheter: Iskaldt, romtemperert, varmt eller med kullsyre Vanndispensere kjøler drikkevannet til enten kaldt eller iskaldt. Men du kan også få dispensere som gir deg vann med kullsyre – eller som gir deg kokende og temperert vann.

  Avhengig av hvilken modell som passer for arbeidsplassen din, kan vanntemperaturer variere mellom:
  • Kaldt (standardinnstilling 5 ° C)
  • Romtemperert/ambient
  • Varmt (standardinnstilling 87 ° C, 75 ° C eller 93 ° C)
  • Ekstra varmt (standardinnstilling 95 ° C, 80 ° C eller 87 ° C)

  Stor eller liten maskin: Flere modeller som passer din arbeidsplass

  Med en rekke forskjellige design, størrelser og modeller å velge mellom, finner du helt sikkert en vanndispenser som vil passe for din arbeidsplass. Hver modell er sertifiserte til de høyeste standarder, og hjelper deg med å vise ditt engasjement for miljøet. Om du drikker mye flaskevann og brus på jobb, vil du ved å velge en vanndispenser fra Waterlogic redusere ditt karbonavtrykk på jobben med opptil 72 prosent, fordi du eliminerer transport av flaskevann.

  En vanndispenser gjør det enkelt å holde seg hydrert: Vannet er alltid velsmakende og rent (våre maskiner har de beste filtreringssystemer for vannrensing), med den temperaturen du ønsker.

  Hvilken vanndispenser skal jeg velge?

  Vi kan anbefale toppmodellen WL7, som er tilgjengelig som både gulvmodell og bordmodell. Du kan finne ut mer om den nyeste toppmodellen fra Waterlogic i bloggen vår. WL2 er et godt valg for deg som ønsker en enklere, rimeligere type POU-dispenser. Eller kanskje du heller vil ha et stilig tappetårn? Les mer om tappetårn (gjerne i kombinasjon med kaffemaskin) i vår blogg.

  Vil du vite mer om Waterlogics serviceavtale for vann- og kaffemaskiner?

  Vår drifts- og vedlikeholdsavtale inkluderer gratis teknisk service og vedlikehold.

  Quick Facts

  • En POU- vanndispenser (point of use) er rett og slett en vannautomat som kobles direkte på vannforsyningen i bygget: Alltid rent og filtrert vann til den temperaturen du ønsker.
  • Spesielt de siste 10 årene har POU-dispensere blitt et populært valg, forteller Pål Mathisen, salgssjef for Waterlogic i Bergen.
  • Disse er kostnadssmarte for bedrifter som trenger mye vann til mange ansatte, over lang tid. Dessuten er det mer miljøvennlig, sammenlignet med flaskevann. Du slipper transport av flasker, og det er mange fordeler med hensyn til både økonomi og logistikk, sier han.
  vanndispenser
  Er det på tide at du vurderte å investere i en vanndispenser?