• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Hva vil kundene ha? Jo, mer kullsyrevann og mer espressokaffe

  Publisert av ,
  Hva vil kundene ha? Jo, mer kullsyrevann og mer espressokaffe

  Kaffemaskinkundene vil ha hele bønner og vanndispenserkundene vil ha kullsyrevann. I tillegg har nordmenn fått øynene opp for kontinental espressokaffe.

  Steinar Westlie Berget

  - Det er alltid viktig å finne ut hva slags behov kunden har, for å veilede dem best mulig: Hva slags kaffetype foretrekker de fleste på arbeidsplassen, og kan det være positivt å ha en vanndispenser med kullsyrevalg i tillegg til vanlig kaldt vann? Valget avhenger også av hvor mange mennesker som skal bruke maskinene, sier salgsleder for nysalg i Oslo, Steinar Westlie Berget.

  Espressobryggere og hele kaffebønner

  Nordmenn elsker kaffe: Kun våre finske naboer drikker mer kaffe enn oss. De siste årene har nordmenn også fått en forkjærlighet for sterkere, mer kontinentale kaffetyper: Espressokaffe er det mange som er glade i, og helst brygget på hele kaffebønner som kvernes rett før tilberedning.

  - Selv om det varierer en del mellom regionene og mellom ulike virksomheter, så er erfaringen at vi selger desidert mest kaffemaskiner med hele kaffebønner og kvern. I tillegg er det viktig for kundene å ha kaffemaskiner med melk- og sjokoladepulvervalg i tillegg. Espressobryggere er populære, og det er en trend som blir bare mer tydelig, sier Steinar Westlie Berget.

  Nysgjerrig på våre mest populære kaffemaskin? Optibean fra kvalitetsleverandøren Animo har blitt kundefavorit.

  Optibean

  Kullsyrevann øker vanninntaket

  Steinar Westlie Berget sier kunder som har både vann- og kaffemaskin på jobb ofte har den samme historien å fortelle:

  - De forteller at ansatte drikker litt mindre kaffe, men mer vann. Gjerne så kan det å ha en vanndispenser med kullsyrevann øke inntaket av mer vann på jobb. Selv om kaffe gir en boost og er en hyggelig pause i jobbhverdagen, så gjør vann at folk blir mer opplagte og produktive på jobb, sier han.

  Fordelen med å velge en vanndispenser med kullsyrevann er at virksomheten slipper å kjøpe inn flasker med mineralvann, eller mer usunne drikkevarer som brus og juice.

  - For mange er det mer fristende å drikke kullsyrevann, og det gir litt ekstra velvære og «luksusfølelse» i hverdagen. Vannet er allerede lett tilgjengelig og gratis gjennom vannforsyningen i bygget, som vanndispenseren henter vann fra, sier han.

  Slike maskiner kalles point-of-use-dispensere (POU-dispensere), som er vanndispensere koblet på den kommunale vannforsyningen. Kullsyren kommer fra en kullsyrepatron som ikke er spesielt fordyrende for kunden.

  Nysgjerrig på våre vanndispenser-bestselgere? WL7 Firewall og WL2 Firewall er begge POU-dispensere, som bruker vannforsyningen i bygget som vannkilde. Men før du drikker vannet blir det renset, filtrert og eventuelt tilsatt kullsyre

  C7 Firewall® vanndispenser

  Image of product C7 Firewall® vanndispenser
  Se galleri
  C7 FW kan levere store mengder iskaldt drikkevann med og uten bobler. Den perfekte vannautomaten på enhver arbeidsplass.

  Spesifikasjoner

  • 99.9999% rent vann
  • Fotpedalmodell (berøringsfri) tilgjengelig
  • Varmt, kaldt, temperert, kullsyreholdig og ekstra varmt
  • Høykapasitet

  C2 Firewall® vanndipsenser

  Image of product C2 Firewall® vanndipsenser
  Se galleri
  C2 Firewall® vanndispenser passer utmerket hos alle typer bedrifter. Samme banebrytende teknologi og praktiske design som Waterlogic er kjent for.

  Spesifikasjoner

  • 3-steg Firewall® filtrering
  • Fotpedalmodell (berøringsfri) tilgjengelig
  • Varmt og kaldt drikkevann
  • Vanntilkobling