Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Hvordan gjør jeg vanndispenseren (og kaffemaskinen) klar etter flere uker uten bruk?

  Publisert av ,
  Hvordan gjør jeg vanndispenseren (og kaffemaskinen) klar etter flere uker uten bruk?

  Flere virksomheter i Norge har hatt lavere bemanning, mens noen har vært helt stengt, under COVID-19-nedstengningen i vår og sommer. Her får du vite hvordan du starter opp vanndispenseren og kildevannskjøleren – men også kaffemaskinen – etter en lang periode uten bruk.

  For du trenger faktisk ikke tilkalle en tekniker for å være sikker på at vannet smaker godt, og er rent og fritt for mikrober og mugg. Men ta gjerne kontakt med oss om du opplever problemer under første oppstart av vann- og kaffemaskinene våre.

  Vanndispensere

  SLIK GJØR DU DET: Vanndispensere koblet på vannforsyningen og kildevannskjølere

  Tapp minst 5 liter hver av både lunkent, kaldt og kullsyreholdig vann, og minimum 3 liter med varmt vann. Tapp vannet i en ekstern beholder og tøm det ut.

  • Hvis en kildevannskjøler har hatt en brukspause, må du fjerne den gamle vannflasken og bytte ut flasken med en ny forseglet flaske med rent kildevann.

  Rengjør alle utvendige overflater på maskinen og flasken, inkludert tappeområdet, tappekraner, tappehåndtak, dryppskuff ved hjelp av et desinfeksjonsmiddel beregnet på gjenstander som skal brukes til mat eller drikke. Waterlogic tilbyr et spesialtilpasset desinfeksjonsmiddel, WL Sanitizer på spray og våtservietter, som gir 24-timers beskyttelse.

  Vask alle glass, gjenbrukbare flasker, karafler og andre drikkebeholdere for hånd med varmt vann og oppvaskmiddel, og skyll grundig.

  Vi anbefaler 2 gangers vask i oppvaskmaskin for å fjerne alt av eventuelle såperester og mikrober.

  SLIK GJØR DU DET: Kaffemaskiner

  • Først tømmer du kaffegrutoppsamleren med rester av kaffe.

  Kjør minst 1 liter varmt vann gjennom kaffemaskinen.

  Tøm ut de første 3-4 koppene med kaffe før du bruker maskinen som tidligere.

  vanndispenseren til berøringsfri variant
  Ønsker du å bestille utstyr for å oppgradere vanndispenseren til berøringsfri variant? Eller vil du ha desinfeksjonsutstyr som er spesialtilpasset vanndispensere og kaffemaskiner?