Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Hvorfor ikke bestille gjenbrukbare flasker til dine ansatte?

  Publisert av ,
  Hvorfor ikke bestille gjenbrukbare flasker til dine ansatte?

  Bytt ut engangsflaskene med varige og mer miljøvennlige flasker fra Waterlogic. Da vil dine kolleger samtidig huske å drikke mer vann gjennom en arbeidsdag. Vi har 4 ulike gjenbrukbare flasker å velge blant.

  Flaske med trykknapp
  Waterlogic-flasken med trykknapp har dobbelvegg. Vakuumforsegling med trykk-knapp holder temperaturen perfekt. Til varm og kald drikke. 400 ml i rustfritt stål. Enkeltvis eller pakker på 6 flasker.

  Flaske med skrukork
  Waterlogic-flasken med skrukork har dobbelvegg, og holder drikker forfriskende kalde eller varme, og lekker ikke. Til kalde og varme drikker. 480 ml i rustfritt stål.

  Tritan™- sportsflaske (pakke med 6 flasker)
  En gjenbrukbar plastflaske med god størrelse (500 ml). Tritan ™er en spesiell type BPA-fri plast, som er gjennomsiktig, holdbar og trygg i bruk. Type kork kjøpes separat.

  Waterlogic-sportsflaske
  Praktisk sportsflaske fra Waterlogic - til kontoret eller trening. Hvit/gjennomsiktig, BPA-fri plast av god kvalitet med felt til å skrive navn på. Til kalde drikker. Finnes i 3 størrelser (0.3 ltr. 0.5 ltr. og 0.75 ltr.)

  Vil du vite mer om våre flasker? Les alt du trenger å vite om de ulike flaskepakkene her.

  Hvorfor ikke bestille gjenbrukbare flasker til dine ansatte?
  Få rabatt på vårt utvalg av vannautomater når du samtidig bestiller en kaffemaskin fra oss