• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Hvorfor vannautomat på jobben? Flere kunder vil ha boble-luksus i hverdagen

  Publisert av ,
  Hvorfor vannautomat på jobben? Flere kunder vil ha boble-luksus i hverdagen

  Og da snakker vi ikke om champagne-bobler: Men følelsen av hverdagsluksus som kullsyreholdig drikkevann på jobb kan gi. Kullsyrevann vil trolig også få ned forbruket av brus på arbeidsplassen.

  Av Rita Tvede Bartolomei

  Waterlogic kan ikke love deg at hver dag på jobben blir en fest, men arbeidsdagen kan i det minste bli litt mer sprudlende.

  - Flere kunder nå enn før, er veldig klare på at de ønsker en vanndispenser som i tillegg har kullsyrevann-løsning. Mange føler nok at det er ekstra stas med kullsyrevann på arbeidsplassen. Kaldt vann med bobler i er jo ekstra forfriskende, og en del synes det er enklere å drikke mer vann når det er mulig å veksle mellom vanlig kaldt vann og kaldt kullsyrevann, sier Account manager for Østlandet, Stian Solberg Johansen.

  Myte: Vil ikke kullsyrevann bli mye dyrere?

  Han sier ledelsen i mange virksomheter har en tanke om at vanndispenser med kullsyrevann-løsning, er mye dyrere enn en «vanlig vannautomat».

  - Men det er faktisk ikke tilfellet. Vi snakker om rundt 150 kroner mer i måneden for leie av en vannautomat med kullsyrevann-valg. Å oppgradere til kullsyre, er helt klart mye mer lønnsomt enn å gå til innkjøp av flaskevann med kullsyre. Det er også mer lønnsomt og praktisk enn å skaffe kullsyrevann-løsninger beregnet på privathusholdninger, sier Solberg Johansen.

  Vedlikeholdskostnadene går heller ikke opp med en vannmaskin som har kullsyrevann-valg: Til tross for at det er en annen type teknologi i kullsyrekjølere, og det faktum at kullsyrepatroner må byttes ut med jevne mellomrom. Årsaken er Waterlogics faste og gode serviceavtale.

  - Én kullsyrepatron holder til 600 liter med kullsyrevann. Det er veldig mye sprudlevann på jobb til veldig mange mennesker, sier Solberg Johansen.

  Hvorfor vannautomat på jobben? Flere kunder vil ha boble-luksus i hverdagen

  Ganske sikkert: Mer sprudlevann får ned brusforbruket

  Kullsyreholdig drikkevann er leskende og har mer festfølelse over seg. Det kan føre til flere positive effekter på ansattes drikkevaner på jobb.

  - I løpet av en lang dag, spesielt når været er varmt, vil det friste med kald brus. Kullsyrevann vil kunne gjøre lysten på brus mindre, og lysten på vann større. De aller fleste føler det er en ekstra luksus å ha kullsyrevann tilgjengelig, sier Stian Solberg Johansen.

  TIPS: Piffe opp kullsyrevannet på jobb?

  Med frukt og grønnsaker: Ha tilgjengelig lime, sitron, appelsin og agurk på jobb. Tilfør tynne skiver av dette i vannet med boblevann. Så har du et sunt alternativ til søte drikker. Les mer om smaksatt vann her.

  Med urter: Her kan du lese mer om urtevann. Kanskje det kan være en god idé å ha en liten urteplante stående i vinduskarmen på jobb fremover?

  Hvorfor vannautomat på jobben? Flere kunder vil ha boble-luksus i hverdagen

  Når kullsyrevann blir del av kundeservicen

  Siden kullsyrevann oppfattes som en ekstra gode og noe litt spesielt, ønsker en del virksomheter å plassere vanndispensere med kullsyrevann på kundemottak og i kontorlokaler der mange gjester er innom.

  - Kullsyrevann til gjester og kunder ses trolig på som en ekstra service, og er positivt for omdømmet til en bedrift. Det er en liten detalj som utgjør en ganske stor forskjell på inntrykket av en bedrift, sier Stian Solberg Johansen.

  Hvilke typer virksomheter som velger kullsyrevann varierer veldig, sier Solberg Johansen. Her er det ingen fasit.

  - Dette kan være alt fra store konsulentselskaper til bilverksteder. Kullsyrevann appellerer til veldig mange forskjellige mennesker i flere bransjer og yrker, sier han.

  Vil du vite mer om Waterlogics serviceavtale på vann- og kaffemaskiner? Drifts- og vedlikeholdsavtalen vår inkluderer fri teknisk service og vedlikehold.

  5 grunner til å skaffe vannautomat på jobben

  • Mer fristende å drikke mer vann.
  • Lettere tilgjengelig vann.
  • Helt rent vann, fritt for klor og uønskede mikrober.
  • Alltid godt og kaldt vann.
  • I tillegg er det muligheter for tilgang på varmt vann og kullsyreholdig vann.