Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Hvorfor vannkjøler på jobben? Velg en vanndispenser koblet på vannforsyningen

  Publisert av ,
  Hvorfor vannkjøler på jobben? Velg en vanndispenser koblet på vannforsyningen

  Vil du gi dine ansatte ubegrensede mengder godt vann? Både kaldt og varmt? Kanskje med kullsyre? Da bør du velge en vannautomat som kobles rett på vannforsyningen i bygningen.

  Av Rita Tvede Bartolomei

  Dette vanndispenser-systemet er enkelt: Vi kobler vanndispenseren til vannforsyningen du allerede har i lokalene. Slik går du aldri tom for rent vann.

  - Løsningen fungerer veldig bra for bedrifter som vil bruke vannforsyningen i bygget, slik at det alltid er vann tilgjengelig. Slike vanndispensere er kostnadssmarte på lang sikt når man har mange ansatte. Dessuten er det mer miljøvennlig, sammenlignet med flaskevann. Du slipper transport av flasker, og det er mange fordeler med hensyn til både økonomi og logistikk, sier Pål Mathisen, salgssjef for Waterlogic Norge i Bergen.

  Hvorfor vannkjøler på jobben? Velg en vanndispenser koblet på vannforsyningen

  Flere velger vanndispensere uten vannflasker

  Mathisen forteller at flere og flere virksomheter nå velger å investere i vannautomater som kobles på vannforsyningen. Spesielt de siste 10 årene har dette blitt populært.

  - Man bruker tross alt det vannet som allerede er tilgjengelig fra vannverket i kommunen, sier Pål Mathisen.

  Virksomheten vil alltid få en serviceavtale. Avtalen innebærer at Waterlogic jevnlig sjekker tilstanden på vannautomaten, skifter filtre og UV-lamper.

  - Grunnen til at vi har så mange fornøyde kunder, har både med våre kvalitetsprodukter å gjøre, men også vår gode serviceavtale, forklarer Pål Mathisen.

  Vil du vite mer om vår gode service-avtale for vann- og kaffemaskiner? Vi har en drifts- og vedlikeholdsavtale som inkluderer fri teknisk service og vedlikehold.

  Blir det ekstra rent og smaker ekstra godt?

  Norsk drikkevann har generelt veldig god kvalitet, siden det foreligger strenge regler og forskrifter som regulerer vannkvaliteten i hver kommune.

  - Likevel har ikke alle industribygg tilgang på vann som blir kaldt nok. Gamle og lange vannrør gjør at smak og temperatur ikke alltid er optimal, sier salgssjef Pål Mathisen.

  Drikkevannsforskriften ble i tillegg revidert i 2017, noe du kan lese om i Waterlogics blogg.

  Dessuten har norsk drikkevann i noen tilfeller vært utsatt for parasitter (slik som Giardia-episoden i Bergen), som kan føre til magesjau eller mer langvarig sykdom. Norsk drikkevann kommer fra rørledninger som er blant de dårligste i Europa.

  - Alle våre vanndispensere har rensesystemer som gjør at mikrober og kjemikaler fjernes. Velger man vannmaskin fra oss, sørger filtrene for at 99,9999 prosent av alle urenheter elimineres, sier han.

  Hvorfor vannkjøler på jobben? Velg en vanndispenser koblet på vannforsyningen

  En Waterlogic vanndispenser tar i bruk flere typer teknologier for å rense drikkevannet som går gjennom maskinen. Blant annet Firewall™ som er vår egen patenterte UV-teknologi. Samtidig dekker det antimikrobe-belegget BioCote® alle våre Waterlogic-maskiner, og sørger for mindre risiko for kryss-smitte fra hender til maskin og kopper.

  Nysgjerrig på kaffemaskin sammen med vannløsningen? Waterlogic kan gi flere typer pakketilbud på kaffemaskin og vannkjøler, samt gunstige priser på en mengde tilbehør og kaffe.

  Våre 3 bestselgende vanndispensere

  Alle disse kobles til vannforsyningen i bygningen. Vannautomater fra Waterlogic kan leveres som bordmodeller, gulvmodeller eller som innebyggede tappetårn. Med normal eller høy kapasitet. Med kaldt, varmt, romtemperert eller kullsyreholdig vann.


  WL7:

  • Varmt, kaldt, temperert, kullsyreholdig og ekstra varmt
  • Ice Bath kjøleteknologi
  • Høykapasitet

  WL3:

  • 3-steg Firewall® filtrering
  • Varmt, kaldt og romstemperert vann
  • Vanntilkobling

  WL2:

  • 3-steg Firewall® filtrering
  • Varmt, kaldt og romstemperert vann
  • Vanntilkobling også uten Firewall

  5 gode grunner til å velge vanndispenser på jobben

  • Mer fristende å drikke mer vann.
  • Lettere tilgjengelig vann.
  • Helt rent vann, fritt for klor og uønskede mikrober.
  • Alltid godt og kaldt vann.
  • Også tilgang til varmt vann og kullsyreholdig vann.