Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Kaffemaskin på jobb: Visste du at kaffemaskinen kan kombineres med et tappetårn med drikkevann?

  Publisert av ,
  Kaffemaskin på jobb: Visste du at kaffemaskinen kan kombineres med et tappetårn med drikkevann?

  Det er helt klart praktisk med enkel tilgang på kaldt vann rett ved kaffemaskinen på kontoret. Men mange flere kunder velger nå tappetårn, også fordi det ser elegant og moderne ut.

  Av Rita Tvede Bartolomei

  Et tappetårn er en moderne form for vanndispenser. Den vil alltid bli koblet til bygningens vannforsyning.

  - Med et tappetårn er det enklere å få til en penere løsning for både vann og kaffe. Mange kunder synes i tillegg det ser mer moderne ut. Kaffemaskin med tappetårn fremstår ofte mer kompakt og er plassbesparende. Tappetårnet kan monteres slik at tappekranene kommer opp - rett på siden av kaffemaskinen. Kjøleløsningen og tilkoblingen til vannforsyningen i bygget vil være skjult i underskapet, sier Viktor Tholén, salgsleder portefølje for Waterlogic Norge.

  3 typer tappetårn: Kan kombineres med alle kaffemaskiner

  Tholén sier det ikke finnes begrensninger på hvilke kaffemaskiner man kan kombinere med de tre tappetårnene Waterlogic tilbyr. Det er også mulig å velge en Svanemerket kaffetjeneste fra Waterlogic, sammen med tappetårn.

  - Hva man velger å kombinere er egentlig snakk om smak og behag, behov og forbruk. Dette hjelper vi kunden med å finne frem til, slik at de får den beste kombinasjonen av kaffemaskin og vannkjøler, sier han.

  Et tappetårn vil kunne levere kaldt, temperert og kullsyreholdig vann, men ikke varmt vann. Varmt vann vil derimot kaffemaskinen alltid kunne produsere.

  - Kapasiteten på våre tappetårn-løsninger passer de fleste behov og forbruksmønster. Vi har løsninger med mindre kapasitet som er velegnet til små bedrifter, men også tappetårn som produserer opp mot 250 liter med kaldt vann i timen, i tillegg til større mengder kullsyrevann, sier Viktor Tholén.

  Tappetårne

  Tappetårn med kaffemaskin blir mer populært

  Kaffemaskin på jobb: Visste du at kaffemaskinen kan kombineres med et tappetårn med drikkevann?

  Tholén forteller at tappetårn i kombinasjon med kaffemaskin har økt i popularitet - spesielt de siste årene.

  - Populariteten til tappetårn har nok mye med estetikk og kompakthet å gjøre. Det finnes mange estetiske vannkjølere, men muligheten til å ha kaffe og tappetårn rett ved siden av hverandre føles mer plassbesparende – og det føles mer praktisk. Har man lite plass er det fint å kunne plassere vannkjøleren i underskapet som kaffemaskinen står oppå, sier Viktor Tholén.

  Både offentlige og private virksomheter velger nå oftere tappetårn enn tidligere.

  - Nylig installerte vi et tappetårn i en større, offentlig virksomhet. De har så mange som 1000 besøkende hver dag, sier Tholén.

  Men hva er den mest kjøpte kombinasjonen?

  For øyeblikket er det kombinasjonen av OptiBean-espressomaskin med kvern og Albatross Pro II, som er mest populær blant Waterlogics kunder.

  Denne kaffemaskinen fra Animo tilbyr flere espressobaserte kaffedrikker som vanlig espresso, cappuccino, caffé latte og macchiato, men også varm melk og varm sjokolade.

  Albatross-tappetårn kan integreres i et benkeskap, eller i et frittstående skap sammen med kaffemaskinen. Den høye modellen av Albatross har to tappekraner og kommer i blank sort eller krom.

  Optibean Touch-serie kaffemaskiner

  Her er tappetårnene du kan velge mellom

  5 forslag til kaffemaskin på jobb

  • For dem som vil ha god espresso-smak, og kan vente litt på kaffen: Espresso-maskiner med og uten vannkobling – med hele bønner. Ekstra velegnet til å lage melkebaserte kaffedrikker for fyldig smak. Se hele utvalget her.
  • For dem som vil ha traktekaffe-smaken: Ferskbrygg-maskiner som brygger kaffe fra nykvernede, hele bønner: Optifresh Bean. For ferskbrygg-maskiner uten kvern: Optifresh-kaffemaskin.
  • For dem som vil ha kaffe raskt til mange personer: Da er en instant-kaffemaskin et økonomisk valg som krever lite vedlikehold. Se hele utvalget her.
  • For dem som vil ha 100 prosent miljøvennlig kaffe: Waterlogic er i dag Norges eneste leverandør av Svanemerket kaffe-tjeneste. Finn mer ut om den her.Leveres både som espressokaffe- og traktekaffe-løsning.
  • For dem som kun vil ha kaffemaskiner med kvern: Her. finner du både espresso-kaffemaskiner og ferskbrygg-kaffemaskiner.