• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Kan jeg ha vanndispenser koblet til vannforsyningen?

  Publisert av ,
  Kan jeg ha vanndispenser koblet til vannforsyningen?

  Trodde du vanntilførselen på arbeidsplassen var for langt unna og at du derfor ikke kan velge en vanndispenser som kobles på vannforsyningen i bygget? Men det er enklere enn du kanskje trodde å finne et tilkoblingssted til nærmeste vannforsyningen.

  Av Rita Tvede Bartolomei

  - Spesielt kunder som aldri har hatt en vanndispenser tidligere, er usikre på om det lar seg gjøre å få inn en vannautomat som kobles direkte på vannforsyningen. Ofte lar det seg gjøre: Mye oftere enn det ikke lar seg gjøre. Med i vår pakke er det inkludert installasjoner med tilkobling til vanntilførsel opptil 5 meter unna vanndispenseren, sier Stian Solberg Johansen, Waterlogics nysalg-ansvarlig for Østlandet.

  Vannforsyningen: Hvor er den?

  Han forteller en del kunder som tar kontakt, ofte ikke vet hvor de forskjellige tilkoblingsstedene til vannforsyningen befinner seg. Stian Solberg Johansen sier at spesielt i nye bygg, så ligger det en fast infrastruktur til vann og avløp som er relativt enkelt å nå fra hver etasje.

  - Mange ganger tenker de det er komplisert å finne vanntilførsel like ved hvor vannautomaten skal stå. Ofte skal det ikke mer til enn en prat med utleier av lokalet bedriften befinner seg i, eller teknisk ansvarlig i en offentlig virksomhet. Noen ganger kan tilgang på tekniske tegninger av bygget være med på å hjelpe rørleggerne våre med å finne det nærmeste tilkoblingspunktet, sier Stian Solberg Johansen.

  Sjeldent behov for omfattende rørleggerarbeid

  Om vannkilden er langt unna stedet virksomheten ønsker at vannautomaten skal stå, vil det være nødvendig med et stykke rørleggerarbeid.

  - Da må vi ha inn en rørlegger på befaring for å finne ut hvordan rørledningen bør legges. Men som oftest finner man frem til et praktisk tilkoblingspunkt, så det ikke blir ekstra kostnader for kunden, sier Solberg Johansen.

  Uansett om du som kunde kjøper eller leier vannautomat fra Waterlogic, så følger det alltid med en god serviceavtale.

  - Avtalen inkluderer fast vedlikehold to ganger i året og 5-års-garanti på maskindeler. Dessuten er det viktig å nevne at vi har rask responstid og egne dedikerte serviceteknikere om noe akutt skulle skje, sier han.

  Kan jeg ha vanndispenser koblet til vannforsyningen

  Vil du være uavhengig av vanntilførselen i et bygg?

  Stian Solberg Johansen minner om at det for enkelte kunder vil være et godt valg å gå for en kildevannskjøler. Kildevannskjølere har 18,9 liters flasker med kildevann, som Waterlogic bytter ut når de er tomme. De tas alltid inn i en bærekraftig returordning med kildevanns-leverandøren.

  - Noen synes det er praktisk å kunne få vann tilgjengelig helt uavhengig av vanntilførsel. I noen lokaler er det også en utfordring å komme til vanntilførselen uten omfattende rørleggerarbeid. Dette er typisk for butikklokaler i et kjøpesenter, eller ute i felt: Slik som entreprenør-selskaper og seminar-arrangører. Med den tidlige, varme sommeren vi fikk i Norge i fjor, hadde vi enormt stor etterspørsel etter kildevannskjølere til akkurat denne typen kunder, sier han.

  Waterlogic har egne kildevanns-sjåfører: Blir kjent med kundene

  Han forteller Waterlogic allerede har flere kildevannssjåfører ansatt, men på grunn av høy etterspørsel etter kildevann i fjor, ansettes nå ytterligere en sjåfør.

  - Våre sjåfører har faste områder de leverer i, så våre kunder blir «kjent» med sjåføren som server akkurat dem, sier Stian Solberg Johansen.

  Nysgjerrig på våre vannløsninger?