• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Norske Kvinners Sanitetsforening: Gir de ansatte kaffebar-følelsen med kaffemaskin på jobb

  Publisert av ,
  Norske Kvinners Sanitetsforening: Gir de ansatte kaffebar-følelsen med kaffemaskin på jobb

  På hovedkontoret til Norske Kvinners Sanitetsforening (N.K.S.), var ønsket å gjenskape kaffebar-følelsen på jobb. Derfor skaffet de seg to kaffemaskiner fra Waterlogic.

  Hovedkontoret har nå to kaffemaskiner levert av Waterlogic Norge. De brygger kaffe fra hele bønner, og kverner da også bønnene rett før tilbereding.

  - God kaffe på jobb gir meg og mine kolleger en god start på dagen. Dessuten gir god kaffe bra med energi og påfyll utover resten av arbeidsdagen, sier Sue Anita Solberg, administrasjonsrådgiver for hovedkontoret til N.K.S. i Oslo.

  Norske Kvinners Sanitetsforening (N.K.S.) ble etablert i 1896, og er med sine 41.500 medlemmer Norges største kvinneorganisasjon. Organisasjonen har over 650 lokalforeninger, som alle arbeider for et tryggere og mer inkluderende samfunn.

  Sue Anita Solberg

  Sue Anita Solberg

  Lei av sur traktekaffe

  Solberg forteller de hadde en vanlig kaffetrakter på arbeidsplassen tidligere, men ingen kaffemaskiner. De to kaffemaskinene sørger for kaffe til 28 ansatte hver dag.

  - Traktekaffen ble fort sur etter at den ble stående på kolben. Eller så var det tomt for kaffe når noen kun skulle ha en kopp, sier hun.

  Kaffepausene på jobb ble rett og slett mer logistikk enn avkobling.

  - Ofte hadde ingen tid til å sette på en ny kanne, og vi kastet i tillegg ut mye kaffe i vasken daglig. Da fant vi ut at det ble enklere, og ville gi mindre svinn om vi fikk oss en kaffemaskin, sier Sue Anita Solberg.

  Helt fersk: For hver eneste kopp

  God smak på kaffen var viktig for Solberg og hennes kolleger: For tilgjengelighet skulle ikke gå på bekostning av smaksopplevelsen.

  - Vi valgte en kaffemaskin med kvern som kunne lage helt fersk kaffe fra hele bønner. Denne maskinen gir oss kaffebar-følelsen hver eneste gang vi skal ha en kopp kaffe, sier hun.

  At det ble en espressobasert kaffemaskin er nok ikke så rart, for dette gjenskaper kaffebar-følelsen enda mer, mener Sue Anita Solberg.

  Espressokaffe gir i tillegg en ekstra god energipiff, på grunn av det høye koffein-innholdet.

  - Selv liker jeg aller best helt svart kaffe uten melk eller sukker, og gjerne ganske sterk, sier hun.

  Kaffemaskin med kvern på jobben? Se våre løsninger.