Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Reduser bruk av plast på arbeidsplassen

  Publisert av ,
  Reduser bruk av plast på arbeidsplassen

  Tall fra Bryggeri og drikkeforeningen, viser at vi i Norge i 2016 drakk over 90 millioner liter vann fra flaske. Og selv om vi her til lands panter mange av disse flaskene kastes likevel en stor del av dem. Dette er et stort problem for dyr og fisk som lever i naturen vår.

  I et forsøk på å redusere unødvendig bruk av plast, arrangeres det i juli hvert år en plastfri måned over hele verden. I tråd med dette initiativet har vi i Waterlogic laget noen enkle huskeregler for å redusere bruken av plast på arbeidsplassen.

  Unngå å kjøpe plast

  Unngå å kjøpe plast

  Hvis du er i en situasjon der resirkulering er vanskelig, kan du nekte å kjøpe. Du kan unngå å kjøpe plastposer, unødvendig emballasje eller engangsbestikk. I stedet kan du heller velge å bruke handlenett, papiremballasje og glass. Ved å lage din egen kaffe i stedet for å kjøpe, sparer du både penger og miljø. Hvis du har en vannkjøler på kontoret, kan du nyte kaldt rent vann uten å tenke på at det skaper unødvendig plastavfall.

  Bruk mindre plast

  Bruk mindre plast

  I mange situasjoner er det dessverre vanskelig å unngå å bruke plast. I disse situasjonene kan du heller prøve å bruke mindre plast. Der det eksisterer alternativer til engangsplast kan du velge å bruke disse. Bruk matboks til matpakken og bruk miljøvennlige pappkartonger til lagring i stedet for plastbokser. Hovedfokuset bør være å prøve å bruke mindre plast i hverdagen.

  Gjenbruk

  Gjenbruk

  Gjenbrukbare matbokser og drikkeflasker kan være en god måte å redusere plastforbruket ditt. Bruk plast eller glass fra produsenter som Tupperware til oppbevaring av mat. Bruk tøyhandleposer når du handler matvarer. Du kan også bruke vannflasker flere ganger. Hvis du har en vannkjøler på kontoret, kan du fylle flasken din med rent filtrert vann.

  Resirkulér

  Resirkulér

  Vi kan alle gjøre mer både på jobb og hjemme med tanke på resirkulering. Noe av det mest effektive du kan gjøre er å sortere avfall. Ved å senke terskelen for å sortere avfall, blir det enklere å få alle til å bidra. På denne måten kan ting som plast, papir, papp og blekkpatroner til printeren resirkuleres kontinuerlig slik at det ikke havner på søppelfyllinger eller i naturen.

  Øk bevisstheten

  Øk bevisstheten

  Dersom du har gjort det som er beskrevet i de foregående punktene er du godt i gang med å gjøre arbeidsplassen din mer miljøvennlig. Det viktigste er likevel å øke bevisstheten rundt disse utfordringene. Hjelp dine kollegaer, familie og venner med å redusere deres plastforbruk og la oss alle prøve å ha en plastfri juli.