• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Slik fikk de smaken på vann

  Publisert av ,
  Slik fikk de smaken på vann

  Daglig leder for Hundekroken Zoo og Velvære, Magne Hay, hadde ikke helt troen: Kunne en kildevannskjøler på jobb virkelig få opp konsentrasjonen og øke salget?

  - Da selgeren fra Waterlogic kom innom for å spørre om jeg var interessert i å leie en kildevannskjøler, sa jeg først nei. Jeg ønsket ikke å investere i noe jeg ikke hadde erfaring med eller visste om kom til å fungere for oss, sier Magne Hay, daglig leder for Hundekroken Zoo og Velvære i Horten.

  Magne Hay

  Smakte rent og forfriskende

  Men: Da Magne Hay og hans fem kolleger fikk muligheten til å teste ut en kildevannskjøler med 38 liter vann fra to flasker, gratis tilgjengelig i 4 uker, skjedde noe uventet.

  - Dette hadde jeg aldri trodd om vann fra en dispenser, men den ga oss smaken på vann som smakte rent og forfriskende. At vannet også er iskaldt var et kjempepluss. Før måtte vi på bakrommet å drikke kranvannet der, og det smakte rett og slett ikke bra, sier han.

  Fortsatte etter gratis prøving

  Siden Hays virksomhet har såpass få ansatte, er deres vannforbruk i 8 uker tilsvarende det en større bedrift forbruker etter 4 uker. Derfor fikk de muligheten til å teste ut kildevannskjøleren over flere uker. Etter 8 uker hadde Magne Hay bestemt seg for at denne tjenesten ville han fortsette med.

  - Før mente jeg det var litt for dyrt å leie en dispenser for å ha tilgang på vann, men det har kun vært positivt for oss og vel verdt investeringen. Alle er mer våkne og opplagte på jobb, og kundene nevner alltid hvor fint det er med tilgang på kaldt vann, sier han.

  Selger mer – kjøper mindre brus

  Den daglige lederen sier salget har gått opp som resultat av vann-investeringen. Selv har han forbedret en dårlig vane.

  - Kildevannskjøleren har gjort noe med salget vårt. Det skal jeg si deg: Hva føles vel bedre enn å komme inn her å ta seg et glass iskaldt vann etter en lang trimtur med hunden? Alle de ansatte drakk mer brus før, og spesielt jeg som er en stordrikker av brus, sier Magne Hay.

  Før leieavtalen av vanndispenseren fra Waterlogic, pleide Magne å innta 4 til 6 bokser brus i løpet av en arbeidsdag.

  - Jeg drikker fortsatt brus, men nå er forbruket halvert – og det er bra for meg å være. Vann drikker jeg mye, mye mer av. Det har vært en god investering i helsa også. Jeg ser ikke bort ifra at jeg renner ned i vekt nå i tillegg, sier han og ler.

  hundefrisørskole

  Startet Norges første hundefrisørskole

  Forretningen som ligger midt i Storgata i Horten sentrum, har spesialisert seg på hunde- og katteutstyr. Her kan kjæledyreiere også få frisering og massasje av hund, kloklipp og fôr. Hundekroken Zoo og Velvære ble etablert i 2013, av ekteparet Magne og Amanda Hay.

  I starten av juli startet Magne Hay opp det som trolig er Norges første hundefrisørskole i lokalene til forretningen sin.

  - Vi satser på et 12 ukers kurs for 5 deltagere av gangen, som skal gå over en helg i måneden, sier Hay, som er utdannet hundeinstruktør.

  Nå drikker de mindre brus

  • Kranvannet hos logistikk-firmaet Loadmaster i Akershus smakte dårlig. Nå har to kildevannskjølere fra Waterlogic gitt de ansatte smaken på iskaldt vann.
  • Her kan du lese hvordan vann har påvirket arbeidsmiljøet i positiv retning.
  kildevannskjøler
  Prøve en kildevannskjøler gratis og uforpliktende? Trykk her!