• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Smaker kranvannet på jobben vondt?

  Publisert av ,
  Smaker kranvannet på jobben vondt?

  Men det er faktisk ikke kun dårlig smak på kranvannet som er årsaken til at mer vann blir drukket med en vanndispenser på arbeidsplassen.

  - Rørene i bedriftsbygg er gjerne lange og gamle, derfor vil vannet ofte har dårlig smak, og høy temperatur. Vet du egentlig hvordan kvaliteten på ditt kranvann er til enhver tid? Med våre vannmaskiner kan du være sikker på at vannet alltid blir grundig renset, sier Steinar Westlie Berget som er salgsleder for nysalg.

  I tillegg har det med tilgjengelighet å gjøre. En vanndispenser står alltid sentralt plassert i lokalet:

  - Vannkraner kan befinne seg på et kjøkken langt borte fra arbeidsstasjonene og kontorene – eller rett og slett på toalettene, sier han.

  Drikker mer vann som tørstedrikk

  Han sier erfaringen fra Waterlogics kunder er at ansatte drikker mer vann på jobb når det er en vannmaskin tilgjengelig – mye mer enn om det kun er tilgang på kranvann.

  - De drikker da også ofte mer vann enn kaffe, og da sparer virksomheter kostnader til kaffe i tillegg. Kaffe er godt og oppkvikkende, men skal jo ikke være en tørstedrikk eller erstatning for vann, sier Steinar Westlie Berget.

  En kaffemaskin er et hyggelig gode som øker trivselen, mens en vannmaskin betaler seg selv tilbake med både mer trivsel og mer produktive ansatte.

  - Begge deler gir merverdi for arbeidsgiveren, sier han.

  vanndispenserløsning

  Hvorfor ikke flaskevann på jobb?

  Ved å ha en vanndispenserløsning som er koblet på vannforsyningen i bygget (såkalt point of use (POU)-dispenser), slipper du mye ekstraarbeid: Bestilling av vannflasker, oppbevaring av vannflasker, avkjøling av vannflasker og logistikken rundt panting av vannflasker.

  - Dessuten sparer du deg selv for mange tunge løft av kasser med flasker. Du får en mer hygienisk, økonomisk og miljøvennlig løsning. Med en POU-dispenser kan du drikke så mye vann du bare vil, uten å være redd for økte kostnader, sier Westlie Berget.

  Har du i tillegg en vanndispenser med kullsyrefunksjon er det en minimal ekstrakostnad for kullsyrepatronene, men en betydelig luksus i hverdagen for de ansatte: Flere av Waterlogics kunder ønsker seg nå kullsyrefunksjon på sin vanndispenser nettopp fordi det gir en følelse av hverdagsluksus.

  Hva skal jeg investere i som liten eller stor virksomhet? Steinar Westlie Berget forteller behovet for godt vann på jobb ikke er så ulikt.


  - Alle liker å ha tilgang på godt vann, og alle vil ha mest mulig produktivitet og fornøyde, opplagte ansatte. Men jo større bedriften er, jo mer lønnsomt er det å anskaffe seg en leie- eller kjøpsavtale av en POU-dispenser koblet på vannforsyningen – kontra en kildevannskjøler, sier han.

  Kjendisfotografen serverer alltid sprudlevann fra Waterlogic

  • Oslo-fotografen CF Wesenberg ved Kolonihaven Studio, har fotografert Erna Solberg og Therese Johaug: Og mange, mange flere kjendiser. Det er nok ganske sannsynlig at de har fått servert kullsyreholdig vann fra Waterlogics POU-dispensere. I fjor feiret fotostudioet 30 år. Les mer om den noe spesielle og eksklusive måten han serverer sprudlevann på, i denne bloggen vår.