Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Tettere på kundene i Telemark, Vestfold og Buskerud

  Publisert av ,
  Tettere på kundene i Telemark, Vestfold og Buskerud

  Med oppkjøpet av kaffetjeneste-leverandøren Kaffemann tidligere i år, får Waterlogic lokalavdeling i Larvik. Og har fått enda flere kunnskapsrike ansatte med på laget. Dekningsområdet ble også større.

  Av Rita Tvede Bartolomei

  Ole Haga

  - Oppkjøpet av Kaffemann ga oss fotfeste i en region hvor vi ikke har vært særlig representert tidligere. Gjennom Kaffemann fikk Waterlogic etablert en lokalavdeling i Larvik, med både salg og tekniskpersonell. Slik fikk vi lokalkunnskapen som gjør at våre kunder får best service av lokale mennesker: På lik linje med de andre regionene vi er representert i, sier Kristin Fjærvoll Pettersen, salgssjef for Waterlogic Norge.

  Erfaren leverandør av kaffetjenester

  Kaffemann har siden 2009 levert kaffetjenester til bedrifter i Telemark, Vestfold og Buskerud. Flere av de ansatte hos Kaffemann, har arbeidet med kaffe og kaffemaskiner i mer enn 20 år, forteller tidligere daglig leder for Kaffemann, Ole Haga. Firmaet har sitt utspring i et mindre familieforetak som satset på kaffesegmentet så tidlig som 1983: Lenge før kaffetjenester på jobb var «allemannseie». - Faktisk var det min far Anders som startet opp denne engrosbutikken, som ble forløperen til Kaffemann. Nå gleder jeg meg til å bli del av noe større, og er veldig gira på dette oppkjøpet. Vi blir en mer robust organisasjon, og kan gi kundene et enda mer variert tilbud, sier Ole som nå er selger for Kaffemann.

  Kristin Fjærvoll Pettersen understreker at nettopp Kaffemanns engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere, vil bli en styrke for Waterlogic. - Vi får med oss mennesker som har jobbet med kaffemaskiner i mange år. De har meget god kompetanse, og virkelig brenner for kaffe og den gode kundeopplevelsen, sier salgssjefen.

  Tilgang til både vann- og kaffetjenester

  Kristin Fjærvoll Pettersen sier at Vestfold, Buskerud og Telemark fylke er en spennende region for Waterlogic Norge å bli bedre kjent med. - Regionen har med mye næringsliv og flere større industribedrifter, så det er et meget spennende marked for oss, sier hun.

  Kaffemann fortsetter sitt virke omtrent som før, bare med et større utvalg av tjenester for både kaffe- og drikkevannsløsninger.

  - Rent praktisk gir ikke oppkjøpet forandringer for Kaffemanns kunder. Alle ansatte i Kaffemann blir med oss videre, og yter den samme servicen som tidligere, sier hun. Men i tillegg kan Kaffemann-kunder nå få tilgang på Waterlogics mange ulike vannmaskiner med sin unike filtrering- og renseteknologi, som sikrer rent og friskt vann på arbeidsplassen. - Det tenker vi er vinn- vinn for både dem og for oss, tilføyer hun.

  Optibean

  Tettere på kundene i Telemark, Vestfold og Buskerud
  Er du Kaffemann-kunde og ønsker å bestille kaffe? Bestill her