Waterlogic Norge fortsetter virksomheten som normalt.
Vi samler grundig informasjon om aktivitet både nasjonalt og internasjonalt, og så langt har vi ingen indikasjoner på forstyrrelser fra underleverandører, transportselskaper eller våre egne lager og produksjonsanlegg. Les mer

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Trygt vann på jobb? Her er 9 gode råd

  Publisert av ,
  Trygt vann på jobb? Her er 9 gode råd

  Aldri før har det vært viktigere å holde smitterisikoen lavest mulig. COVID-19 pandemien har vært en omveltning av alles hverdag.

  Et av disse gjøremålene er å holde væskenivåene i kroppen i balanse. Vi må holde oss selv hydrerte, og bedriftsledere må sørge for at alle ansatte har nok vann tilgjengelig gjennom hele dagen. Slik holder alle seg opplagte og får god konsentrasjon. Før COVID-19, krevdes det lite planlegging å få på plass en vanndispenser på arbeidsplassen: Du trengte kun et glass, kopp eller sportsflaske (alle resirkulerbare eller gjenbrukbare selvfølgelig), trykke på knappen og dispensere vannet.

  Med 9 enkle grep kan alle på arbeidsplassen drikke vann helt trygt. Disse tipsene kan hjelpe deg og dine kolleger (og alle andre som besøker lokalene) med å drikke nok vann på en hygienisk måte:

  1. Vask eller desinfiser hendene ofte – Vask hendene ofte med såpe og vann, eller oppbevar hånddesinfeksjon innen rekkevidde. Pass på å ha rene hender hver eneste gang du bruker vanndispenseren: Både før og etter bruk.
  2. Host og nys i albuekroken – Hold papirlommetørkler lett tilgjengelig, og kast dem etter hvert bruk. Du kan også bruke en ansiktsmaske hver gang du er i nærheten av andre mennesker.
  3. Hold avstand – Hold en trygg avstand fra dine kolleger, på rundt 2 meter fra andre som står ved vanndispenseren.
  4. Prøv handsfree-vanndispenser – Waterlogic har berøringsfrie pedalsystemer til din vanndispenser, og også, slik at du ikke trenger å trykke på noen knapper.
  5. Bruk vanndispensere med innebygd beskyttelse – Velg dispensere med innebygd antimikrobiell teknologi på alle overflater (slik som BioCote med sølvbelegg) som kontinuerlig stopper mikrobeveksten på overflatene
  6. Hold dispenseren ren – Bruk et desinfeksjonsmiddel regelmessig for å holde vanndispenseren ren. For dispensere uten handsfree-teknologi, er det viktig å desinfisere godt rundt kraner og knapper.
  7. Drikk renset vann (ikke kun filtrert) – Sørg for at drikkevannet ditt er UV-renset (FireWall) og ikke bare filtrert, for å sikre helt mikrobe- og kjemikaliefritt vann.
  8. Vask og kast – Vask gjenbrukbare glass og flasker i oppvaskmaskin på minimum 60 grader celcius, og kast engangskopper etter hvert bruk.
  9. Minn brukere på smittevern – Plasser motiverende instruksjoner om sosial distansering og hygienetiltak, enten på eller ved siden av vanndispenseren.

  Trygt vann på jobb? Her er 9 gode råd


  Hvert eneste av de 9 punktene er positivt på egen hånd, men det er kun ved å kombinere dem at arbeidsplassen får den sikreste tilgangen på godt og rent vann: Hver eneste dag. Det er viktig at vi alltid tenker på det vi gjør i det daglige – for å få det trygge miljøet vi alle ønsker oss.

  Holder ansatte trygt hydrerte

  Waterlogic har satt sammen E-brosjyren “Vanndispensere på arbeidsplassen". Den er designet for å hjelpe private og offentlige virksomheter med å eliminere de fleste risikofaktorer: Med tiltak for bedre smittevern og hygiene på jobb.

  Last den ned nå via linken nedenfor:
  https://www.waterlogic.no/restart/

  Waterlogic tilbyr trygge og hygieniske løsninger for godt drikkevann på arbeidsplassen: For alle typer bedrifter og foretak. Vi har det beste innen vanndispenser-løsninger, med den nyeste teknologien. Vår FireWall-UV-teknologi, gir COVID-19-sikker vannrensing, og vi har berøringsfrie løsninger til våre bestselgende vanndispensere. Dessuten har vi et bredt spekter av forbruksvarer og tilbehør som rengjør og beskytter vanndispenserne på arbeidsplassen.

  For å finne ut mer om hva vi tilbyr, klikk her.

  Sources: Hydration in the Workplace Report 2019/20