Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Trygt vann på jobb? Her er 9 gode råd

  Publisert av ,
  Trygt vann på jobb? Her er 9 gode råd

  Aldri før har det vært viktigere å holde smitterisikoen lavest mulig. COVID-19 pandemien har vært en omveltning av alles hverdag.

  Et av disse gjøremålene er å holde væskenivåene i kroppen i balanse. Vi må holde oss selv hydrerte, og bedriftsledere må sørge for at alle ansatte har nok vann tilgjengelig gjennom hele dagen. Slik holder alle seg opplagte og får god konsentrasjon. Før COVID-19, krevdes det lite planlegging å få på plass en vanndispenser på arbeidsplassen: Du trengte kun et glass, kopp eller sportsflaske (alle resirkulerbare eller gjenbrukbare selvfølgelig), trykke på knappen og dispensere vannet.

  Med 9 enkle grep kan alle på arbeidsplassen drikke vann helt trygt. Disse tipsene kan hjelpe deg og dine kolleger (og alle andre som besøker lokalene) med å drikke nok vann på en hygienisk måte:

  1. Vask eller desinfiser hendene ofte – Vask hendene ofte med såpe og vann, eller oppbevar hånddesinfeksjon innen rekkevidde. Pass på å ha rene hender hver eneste gang du bruker vanndispenseren: Både før og etter bruk.
  2. Host og nys i albuekroken – Hold papirlommetørkler lett tilgjengelig, og kast dem etter hvert bruk. Du kan også bruke en ansiktsmaske hver gang du er i nærheten av andre mennesker.
  3. Hold avstand – Hold en trygg avstand fra dine kolleger, på rundt 2 meter fra andre som står ved vanndispenseren.
  4. Prøv handsfree-vanndispenser – Waterlogic har berøringsfrie pedalsystemer til din vanndispenser, og også, slik at du ikke trenger å trykke på noen knapper.
  5. Bruk vanndispensere med innebygd beskyttelse – Velg dispensere med innebygd antimikrobiell teknologi på alle overflater (slik som BioCote med sølvbelegg) som kontinuerlig stopper mikrobeveksten på overflatene
  6. Hold dispenseren ren – Bruk et desinfeksjonsmiddel regelmessig for å holde vanndispenseren ren. For dispensere uten handsfree-teknologi, er det viktig å desinfisere godt rundt kraner og knapper.
  7. Drikk renset vann (ikke kun filtrert) – Sørg for at drikkevannet ditt er UV-renset (FireWall) og ikke bare filtrert, for å sikre helt mikrobe- og kjemikaliefritt vann.
  8. Vask og kast – Vask gjenbrukbare glass og flasker i oppvaskmaskin på minimum 60 grader celcius, og kast engangskopper etter hvert bruk.
  9. Minn brukere på smittevern – Plasser motiverende instruksjoner om sosial distansering og hygienetiltak, enten på eller ved siden av vanndispenseren.

  Trygt vann på jobb? Her er 9 gode råd


  Hvert eneste av de 9 punktene er positivt på egen hånd, men det er kun ved å kombinere dem at arbeidsplassen får den sikreste tilgangen på godt og rent vann: Hver eneste dag. Det er viktig at vi alltid tenker på det vi gjør i det daglige – for å få det trygge miljøet vi alle ønsker oss.

  Holder ansatte trygt hydrerte

  Waterlogic har satt sammen E-brosjyren “Vanndispensere på arbeidsplassen". Den er designet for å hjelpe private og offentlige virksomheter med å eliminere de fleste risikofaktorer: Med tiltak for bedre smittevern og hygiene på jobb.

  Last den ned nå via linken nedenfor:
  https://www.waterlogic.no/restart/

  Waterlogic tilbyr trygge og hygieniske løsninger for godt drikkevann på arbeidsplassen: For alle typer bedrifter og foretak. Vi har det beste innen vanndispenser-løsninger, med den nyeste teknologien. Vår FireWall-UV-teknologi, gir COVID-19-sikker vannrensing, og vi har berøringsfrie løsninger til våre bestselgende vanndispensere. Dessuten har vi et bredt spekter av forbruksvarer og tilbehør som rengjør og beskytter vanndispenserne på arbeidsplassen.

  For å finne ut mer om hva vi tilbyr, klikk her.

  Sources: Hydration in the Workplace Report 2019/20