• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Usikker? Prøv kildevann gratis og uforpliktende på arbeidsplassen

  Publisert av ,
  Usikker? Prøv kildevann gratis og uforpliktende på arbeidsplassen

  4 uker og 38 liter varmt og kaldt vann senere: Kanskje har dere begynt å drikke mindre brus og flaskevann?

  - Det er vanskelig å vite hvordan en kildevannstjeneste fungerer, før virksomheten faktisk har prøvd den ut. Å få kildevannstjeneste via en leieavtale eller kjøp, er tross alt en investering. Da er det rett og rimelig at de ansatte får prøve ut gratis, før de bestemmer seg, sier Tore Johansen, salgssjef for Waterlogic Norges kildevannstjenester.

  Tilbudet gjelder for virksomheter i Waterlogics kjerneområder: Oslo og omegn (inkludert Drammen, Gardermoen og Østfold), Bergen- og Trondheimsområdene. Der

  Avdekker behovet bedre

  Han forteller prøveperioden gir muligheten til å uforpliktende prøve ut hvordan en kildevannstjeneste fungerer i praktisk.

  Tore Johansen

  - Slik er det enklere å avdekke et behov, og kanskje vil bedriftens ledelse oppdage at dette kan bli en god investering i de ansattes helse, sier Johansen.

  Forbruket i prøveperioden vil gi et bedre bilde av hvor mye vann de ansatte drikker i løpet av en måned.

  - Det er gunstig for både arbeidsplassen og for oss, slik at vi kan gi et så korrekt tilbud som mulig: Både ut i fra forbruket av vann og antall ansatte, sier Tore Johansen.

  Aqua Service har levert kildevann og vannkjølere til virksomheter i Norge siden 1995, og selskapet er nå del av Waterlogic Norge AS.

  God hydrering også på jobb

  Tore Johansen sier mange glemmer å holde væskebalansen ved like gjennom en lang arbeidsdag, selv om de fleste passer på hydreringen under fysisk aktivitet.

  - Alle vet hvor viktig god hydrering er når man driver på med idrett og andre fysisk krevende aktiviteter. Men dette gjelder like mye for å kunne utføre en best mulig arbeidsdag på 8 timer eller mer. Å ha en kildevannsløsning tilgjengelig på arbeidsplassen øker inntaket av vann under arbeidsdagen. Vann er en viktig kilde til helse og velvære, sier han.

  Under den gratis og uforpliktende prøveperioden får virksomheten utplassert en standard kildevannskjøler i fire uker med kaldt og varmt vann: Svart eller hvit kildevannskjøler. For noen virksomheter kan det være aktuelt å få plassert ut kildevannskjøler som i tillegg har kullsyre-funksjon.

  - Som standard for gratis prøveperiode er det snakk om 2 beholdere med vann, på til sammen 38 liter og 100 begre, sier Tore Johansen.

  WL7: Slik fungerer vannautomat-toppmodellen

  • Waterlogics nylanserte vannautomat WL7 har et tretrinns rensesystem og minimalistisk design. Den har også stor plass til sportsflasker.
  • WL7 gir fem vannvalg: Kaldt, lunkent, med kullsyre, varmt eller ekstra varmt.
  • Bruk WL7s kokende vann til te, toddy, supper eller kakao. Eller hva med å piffe opp arbeidsdagen med «egenprodusert» brus: Bruk det kullsyreholdige vannet i konsentrert saft eller fruktsirup. Med sitrusfrukter på jobb, kan du til og med lage ditt eget C-vitaminholdige vann.
  • Eller tilbered karafler med iskaldt, smaksatt vann med bær og urter.
  Prøve en kildevannskjøler gratis og uforpliktende? Trykk her!