Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Vann på jobben og hva lovgivningen sier

  Publisert av ,
  Vann på jobben og hva lovgivningen sier

  Det å tillate, ja til og med oppmuntre til å ta små drikkepauser i løpet av arbeidsdagen kan være positivt for bedriften din. Studier viser at ansatte som får i seg tilstrekkelig med vann er mer opplagte, produktive, konsentrerer seg bedre, har mer energi og har mindre sjanse for å slite med hodepine og tretthet.

  Hva sier lovgivningen om drikkevann på arbeidsplassen?

  Personer som utfører fysisk arbeid i høye temperaturer må drikke ofte for å ikke bli dehydrerte, men selv om du jobber på en arbeidsplass med air-condition trenger du likevel påfyll av vann gjennom dagen. Studier på produktivitet på arbeidsplassen peker på viktigheten av å drikke nok. Det gir derfor god mening å aktivt oppmuntre dine ansatte til å drikke vann i løpet av arbeidsdagen – og hvis dette vannet er friskt, rent og fritt for kjemikalier er det mye mer sannsynlig av de kommer til å drikke mer og nyte de fordelene rent drikkevann gir.

  Det er arbeidsgivers ansvar å ivareta de ansattes miljø og sikkerhet, og ingen kan si at dehydrering ikke er en helserisiko. Arbeidsmiljøloven forteller hvilke grunnleggende ting som skal være på plass: rene toaletter og håndvaskfasiliteter samt et rom der man kan spise lunsj. Vann er høyt oppe på listen – som det bør være. Derfor bør du som bedriftsleder spørre deg selv “Hvilken løsning kan jeg tilby mine ansatte slik at de har tilgang til friskt og rent drikkevann?”

  Minimumskravet er at drikkevann må:

  • være lett tilgjengelig
  • være rent
  • være tilgjengelig, enten i samme bygg eller like ved

  I tillegg setter mange pris det dersom arbeidsgiveren tilbyr tilgang til rene glass og kopper man kan drikke vann og kaffe fra. Gi dine ansatte vann de liker å drikke og du vil nyte fordelene av hydrerte opplagte kollegaer.

  Finn en løsning dine ansatte kommer til å like.