Waterlogic Norge fortsetter virksomheten som normalt.
Vi samler grundig informasjon om aktivitet både nasjonalt og internasjonalt, og så langt har vi ingen indikasjoner på forstyrrelser fra underleverandører, transportselskaper eller våre egne lager og produksjonsanlegg. Les mer

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  VANN UTEN KNAPPETRYKK: Hørt om våre pedalstyrte vanndispensere?

  Publisert av ,
  VANN UTEN KNAPPETRYKK: Hørt om våre pedalstyrte vanndispensere?

  Vasker du hendene ofte for å unngå smitte på jobb? Må du vaske dem enda oftere, fordi du tar vann fra dispenseren flere ganger i løpet av arbeidsdagen? Nå kan du drikke enda tryggere vann på jobb.

  Waterlogic gjør det nå enda enklere for ansatte å ta et forfriskende glass vann - uten å berøre en eneste dispenseroverflate med hendene. Rett og slett berøringsfrie vanndispensere. Men hvordan fungerer egentlig pedalstyrt vanndispensering?

  Slik fungerer handsfree-systemet

  Vi kaller dem berøringsfrie vanndispensere, fordi du ikke berører vannmaskinene med hendene, men for å oppklare dette litt: Helt berøringsfrie er så klart ikke Waterlogics vanndispensere. Du må fortsatt bruke foten for å dispensere vann. Men smittevernfordelene ved en slik løsning er store: Spredning av bakterier og virus på en arbeidsplass, kan ofte skje via hender og overflater – det som kalles kryssmitte. Med pedalstyrte vanndispensere slipper du å trykke på knapper med fingrene når du skal ha vann. Alt du trenger å gjøre er å plassere vannglasset eller vannflasken på drypp-brettet ved vannuttaket, så trykker du på pedalen med foten.

  WL7 FW pedalstyrte vanndispenser

  Alle vannvalg fortsatt tilgjengelige: Rent, trygt og velsmakende

  Du kan fortsatt velge mellom kaldt, kullsyreholdig, temperert eller varmt vann – eneste forskjell er at du velger vann med et pedaltrykk. Waterlogics vanndispensere med pedalfunksjon har fremdeles den samme teknologien som sikrer vann som er trygt, rent og velsmakende: Firewall renser vannet med UV-lys, mens et aktivt kullfilter filtrerer vannet for klor og andre forurensninger. Det sørger for trygt vann og godt vann. Antimikrobe-sølvbelegget, BioCote®, er integrert i plasten på dispenseroverflater og inne i rørsystemet: Dette reduserer veksten av bakterier, virus og mugg.

  Visste du at vi tilbyr utstyr for å forbedre daglige hygienerutiner på arbeidsplassen? Vår hygienepakke bestilles her, og kan skreddersys antall brukere og arbeidssted. I tillegg har vi gratismateriell som øker bevisstheten om smittevern på arbeidsplassen. Informasjonskort og klistremerker til vanndispenserområdet? Klikk her, og scroll deg nedover siden – så kan du selv laste ned informasjonskort og klistremerker som kan brukes på arbeidsplassen.

  vanndispensere
  Ønsker du å kunne tilby kaldt og velsmakende vann til dine kunder? Se vårt utvalg vanndispensere her