• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  VANN UTEN KNAPPETRYKK: Hørt om våre pedalstyrte vanndispensere?

  Publisert av ,
  VANN UTEN KNAPPETRYKK: Hørt om våre pedalstyrte vanndispensere?

  Vasker du hendene ofte for å unngå smitte på jobb? Må du vaske dem enda oftere, fordi du tar vann fra dispenseren flere ganger i løpet av arbeidsdagen? Nå kan du drikke enda tryggere vann på jobb.

  Waterlogic gjør det nå enda enklere for ansatte å ta et forfriskende glass vann - uten å berøre en eneste dispenseroverflate med hendene. Rett og slett berøringsfrie vanndispensere. Men hvordan fungerer egentlig pedalstyrt vanndispensering?

  Slik fungerer handsfree-systemet

  Vi kaller dem berøringsfrie vanndispensere, fordi du ikke berører vannmaskinene med hendene, men for å oppklare dette litt: Helt berøringsfrie er så klart ikke Waterlogics vanndispensere. Du må fortsatt bruke foten for å dispensere vann. Men smittevernfordelene ved en slik løsning er store: Spredning av bakterier og virus på en arbeidsplass, kan ofte skje via hender og overflater – det som kalles kryssmitte. Med pedalstyrte vanndispensere slipper du å trykke på knapper med fingrene når du skal ha vann. Alt du trenger å gjøre er å plassere vannglasset eller vannflasken på drypp-brettet ved vannuttaket, så trykker du på pedalen med foten.

  WL7 FW pedalstyrte vanndispenser

  Alle vannvalg fortsatt tilgjengelige: Rent, trygt og velsmakende

  Du kan fortsatt velge mellom kaldt, kullsyreholdig, temperert eller varmt vann – eneste forskjell er at du velger vann med et pedaltrykk. Waterlogics vanndispensere med pedalfunksjon har fremdeles den samme teknologien som sikrer vann som er trygt, rent og velsmakende: Firewall renser vannet med UV-lys, mens et aktivt kullfilter filtrerer vannet for klor og andre forurensninger. Det sørger for trygt vann og godt vann. Antimikrobe-sølvbelegget, BioCote®, er integrert i plasten på dispenseroverflater og inne i rørsystemet: Dette reduserer veksten av bakterier, virus og mugg.

  Visste du at vi tilbyr utstyr for å forbedre daglige hygienerutiner på arbeidsplassen? Vår hygienepakke bestilles her, og kan skreddersys antall brukere og arbeidssted. I tillegg har vi gratismateriell som øker bevisstheten om smittevern på arbeidsplassen. Informasjonskort og klistremerker til vanndispenserområdet? Klikk her, og scroll deg nedover siden – så kan du selv laste ned informasjonskort og klistremerker som kan brukes på arbeidsplassen.

  vanndispensere
  Ønsker du å kunne tilby kaldt og velsmakende vann til dine kunder? Se vårt utvalg vanndispensere her