• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  VANN UTEN KNAPPETRYKK: Må jeg skaffe ny vanndispenser for å få pedalfunksjon?

  Publisert av ,
  VANN UTEN KNAPPETRYKK: Må jeg skaffe ny vanndispenser for å få pedalfunksjon?

  Ønsker du en berøringsfri vanndispenser, er det så klart ikke nødvendig å skaffe en helt ny dispenser. Vi hjelper deg med å oppgradere din Waterlogic-vannautomat.

  For du kan selvfølgelig oppgradere din eksisterende vanndispenser fra Waterlogic med et berøringsfritt, pedalsystem. Våre teknikere kan hjelpe deg med å installere pedalfunksjon på din vanndispenser – det er bare å ta kontakt med oss.

  Stort utvalg av vanndispenser-modeller med pedaler

  Om du ikke allerede har vanndispenser fra oss, kan du velge fra et bredt utvalg av vanndispensermodeller som leveres med handsfree-funksjon - blant annet en av de nyeste og mest populære modellene: WL7 Firewall. Ta gjerne en titt på flere vanndispenser-modeller her. Pedalsystemet fungerer både på frittstående modeller og på mindre bordmodeller. Dessuten har du fortsatt valget mellom kaldt, kullsyreholdig, temperert eller varmt vann. Den eneste forskjellen er at du velger vann med et pedaltrykk. Pedalsystemet fungerer derimot kun på vanndispensere koblet på vannforsyningen (POU-dispensere), og ikke på kildevannskjølere med vannbeholdere.

  vanndispensere

  Reduserer fare for smitte fra hender til overflater

  Med en berøringsfri vanndispenser er det enklere å holde hendene rene gjennom hele arbeidsdagen: Trykk på pedalen med foten, hent vannet og gå tilbake til arbeidsplassen uten økt fare for å spre smitte med hendene til deg selv eller andre. For selv om det fremdeles er viktig å vaske hender hyppig og holde avstand, gjør handsfree-systemet jobbhverdagen med smitteverntiltak mye enklere for både ansatte, kunder og besøkende. I tillegg tilbyr Waterlogic skreddersydd utstyr for å forbedre daglige hygienerutiner på arbeidsplassen. Du kan bestille vår hygienepakke her. I tillegg har vi gratismateriell som kan lastes ned her, som øker bevisstheten om smittevern på arbeidsplassen.

  Ønsker du også en kaffemaskin til arbeidsplassen? Alle Waterlogics vanndispenserkunder får en ekstra god pakkeavtale på vannmaskin og kaffemaskin (i tillegg til spesialtilbud på kaffe og ekstrautstyr). Ta kontakt her for et godt kaffe- og vanntilbud.

  vanndispensere
  Ønsker du å kunne tilby kaldt og velsmakende vann til dine kunder? Se vårt utvalg vanndispensere her