Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  VERV & VINN: Fornøyd med oss? Da vil vi belønne deg

  Publisert av ,
  VERV & VINN: Fornøyd med oss? Da vil vi belønne deg

  Om du er en av våre fornøyde kunder i Norge, så vil vi gjerne gi deg litt mer enn et «takk» for anbefalingen. Brand manager for Waterlogic Nordic, Kari Tandberg, forteller om vervekampanjen som nettopp ble lansert.

  Av Rita Tvede Bartolomei

  - Vervepremiene er et ønske om å gi noe tilbake til eksisterende og nye kunder. Som kunde av Waterlogic, kan du faktisk få vervepremie både ved selv å bestille flere produkter, eller å verve nye kunder. Både kunden som verver og den som blir vervet vil få en vervepremie. Kampanjen skal tross alt være vinn-vinn for alle parter, sier marketing brand manager for Waterlogic Norge, Kari Tandberg.

  Hun forteller det er utrolig hyggelig når kunder er så fornøyde, at de anbefaler Waterlogic til andre bedrifter

  - Fornøyde kunder er veldig viktig for oss. Derfor jobber vi hardt hver dag for at du skal være fornøyd med oss. Du skal møte kvalitet enten du er i kontakt med servicesenteret, teknikere, rørleggere, selgere eller andre i vår virksomhet. Det samme gjelder vårt produktsortiment innen vann, kaffe og hygieneprodukter, sier Tandberg.

  Visste du dette? Du får 1 vervepremie for hver eneste nye kunde: Både den som verver og den som blir vervet får vervepremie. Du kan velge mellom 4 ulike, flotte vervepremier til en verdi av rundt 1000 kroner. Finn ut alt du trenger å vite om vervekampanjen her.

  VERV & VINN: Fornøyd med oss? Da vil vi belønne deg

  Hva kan du vinne?

  1. Sportspakke: Denne pakken egner seg for deg som er aktiv og ønsker å få i deg så mye vann som mulig gjennom dagen. Har du en flaske vann stående på pulten, er det stor sjanse for at du drikker mer enn normalt. Flaskene kan gis til ansatte for bedre helse, økt trivsel og være med på å redusere forbruk av engangsplast på arbeidsplassen.

  Inneholder:

  20 stk blå transparente plastflasker inkl. 10 stk drikketut og 10 stk skrukork

  https://www.waterlogic.no/kundeservice/forbruksvarer-og-tilbehor/produktsortiment/sportspakke/

  VERV & VINN: Fornøyd med oss? Da vil vi belønne deg

  2. Slim Line Karaffel 1 ltr. med kjøling: Vervepremien inneholder en karaffel som holder vann kaldt i opptil 4 timer. Ideell for venterom, så vel som for hotell, resepsjonsområder og konferanserom. En karaffel som ikke bare er vakker, men også funksjonell.

  https://www.waterlogic.no/kundeservice/forbruksvarer-og-tilbehor/produktsortiment/slim-line-karaffel/

  VERV & VINN: Fornøyd med oss? Da vil vi belønne deg

  3. Overraskelsespakke:

  Pakken har en verdi på cirka 1.000 og inneholder et utvalg av kvalitetsprodukter fra Waterlogics nettbutikk og våre samarbeidspartnere.

  Hva er vilkårene for vervekampanjen?

  Du velger vervepremie til deg selv og til kunden du verver ved registrering. Det er ikke noe problem å velge ulike vervepremier. Vervepremiene pakkes og sendes når avtalen er signert*. Du kan verve flere kunder og få en premie per kunde. Vi ber deg i så fall fylle ut en kupong per kunde. *Forutsetter at ny kunde har virksomhet i et område vi har drift- og vedlikehold. Vårt serviceapparat er landsdekkende, og det er kun mindre områder vi ikke dekker. Du får beskjed hvis kunden ligger utenfor området.

  Her kan du lese mer om vårt verveprogram og finner skjema for verving (https://www.waterlogic.no/verveprogram/)