• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Visste du om våre produktpakker?

  Publisert av ,
  Visste du om våre produktpakker?

  Hva med termokopper til dine ansatte? Eller praktiske karafler på jobb? Kanskje sportsflasker? Finn ut mer om våre produktpakker.

  Av Rita Tvede Bartolomei

  - Pakkene er satt sammen for å komplettere våre produkter og tjenester. De er satt sammen for å gi kundene en enda større nytteverdi av oss, som en komplett leverandør av vann og kaffe. Være seg ved kontorpulten, på vei ut i et møte eller på selve møterommet. På sikt vil vi tilby flere kvalitetspakker med ulik sammensetning av forbruksvarer, sier Henning Nilsen, markedssjef for Waterlogics regionkontorer i Norden (Waterlogic Nordic).

  Uavhengig av budsjett og antall ansatte, så vil Waterlogics ulike pakkeløsninger inneholde noe som passer, forteller Kari Tandberg, brand manager for Waterlogic Nordic.

  - Enten du driver innen helsesektoren, butikk, kontor eller noe helt annet, er pakkene relevante. Dette er fordi de inneholder utstyr til møterommet, venterommet, rundt kaffemaskinen, kantinen eller på pulten til hver enkelt ansatt. Vårt mål er at kunder holder seg godt hydrerte og disse pakkene inneholder produkter som sørger for nettopp det, sier hun.

  ​SPORTSPAKKE

  SPORTSPAKKE

  Denne pakken egner seg for deg som er aktiv og ønsker å få i deg så mye vann som mulig gjennom dagen. Har du en flaske vann stående på pulten, er det stor sjanse for at du drikker mer enn normalt. Flaskene kan gis til ansatte for bedre helse, økt trivsel og være med på å redusere forbruk av engangsplast på arbeidsplassen.

  Bestill sportspakke her.

  termokopp

  TERMOKOPP-PAKKE

  Denne pakken inneholder våre populære termokopper og termoflasker i rustfritt stål – begge egnet for kald og varm drikke. De er slitesterke og vil friste til mer væskeinntak og mindre bruk av engangsplast. Kan gis til ansatte for bedre helse og økt trivsel: En gave som garantert vil bli satt pris på og brukt.

  Bestill termokopp-pakke her.

  Møteromspakke

  MØTEROMSPAKKE

  Server vann på en måte som blir lagt merke til. Disse karaflene og glassene er stilsikre og moderne. Karaflene leveres med en smart retroblå topp. Glass er med på å redusere forbruk av engangsplast og viser at du og din virksomhet er opptatt av kvalitet og bærekraft.

  Bestill møteromspakke her.

  ​BEGERPAKKE TRANSPARENT

  BEGERPAKKE TRANSPARENT

  Et sterkt og anvendelig engangsbeger i plast som også kan brukes flere ganger. Denne pakken på 3000 drikkebeger er et godt tillegg til vannautomaten dersom en ikke har sportsflasker til alle ansatte, eller har behov for at gjester også skal få tilgang til verdens beste tørstedrikk.

  Bestill begerpakke transparent her.