Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Waterlogic er først i Norge med Svanemerket Kaffetjeneste

  Publisert av ,
  Waterlogic er først i Norge med Svanemerket Kaffetjeneste

  Waterlogic er stolte av å være de første i Norge til å tilby svanemerket kaffetjeneste til bedriftsmarkedet. Ettersom det drikkes 584 milliarder kaffekopper i året, er kaffe viktig når det kommer til miljø, økologi og bærekraft. Waterlogic tar samfunnsansvaret på alvor og tilbyr kaffe som både er bra for miljøet og smakssansene.

  Tøffe krav til svanemerkede kaffeløsninger

  Svanemerket kaffeløsning er underlagt strenge krav. Hele livssyklusen til produktet må være bærekraftig, fra produksjon av kaffe og maskin til transport av det endelige produktet. Svanemerket stiller tøffe krav, blant annet strenge miljø- og helsekrav, bærekraftig bruk av råvarer, energiforbruk under produksjonsprosessen og trygge arbeidsforhold for alle ansatte.

  Kaffe kan faktisk være ganske utfordrende for miljøet, med tanke på hvor mye kaffe som konsumeres. Svanemerkets krav starter når kaffebønnene dyrkes og helt frem til den ferdige drikken når kaffekoppen din. Ikke bare er kaffen til Waterlogic økologisk, men selve maskinen inneholder heller ingen skadelige stoffer og produseres med lave klimagassutslipp.

  Er du opptatt av sosial rettferdighet og miljø, men ønsker samtidig kaffe som smaker godt til arbeidsplassen din? Waterlogics kaffemaskiner er klimasmarte, imøtekommer strenge miljø- og helsekrav, samtidig som de gir deg rykende fersk, økologisk fair-trade kaffe.

  Riktig kaffemaskin setter fart på bedriften

  Waterlogic tilbyr komplette kaffeløsninger til bedriftsmarkedet. Vårt utvalg består av kaffemaskiner som leverer filtermalt kaffe, kaffemaskiner som maler hele bønner og instant kaffemaskiner. De bruker alle lite energi og er miljøvennlige, og skaper god stemning på jobb ved å lage velsmakende økologisk kaffe. Du kan trygt nyte kaffepausen din, vel vitende om at du bidrar til redde verden, én kopp om gangen.

  Opptatt av miljø, økologi, sosial rettferdighet – og kaffe? Da bør du velge svanemerket kaffetjeneste til din arbeidsplass eller serveringssted. Waterlogic er første kaffeleverandør i Norge med å tilby dette. Se hvilke kaffemaskiner som inngår i nyheten Svanemerket kaffetjeneste her

  Redd verden. Litt hver dag.

  Optifresh Bean Kaffemaskin

  Image of product Optifresh Bean Kaffemaskin
  Ingenting slår lukten av nytrukket filterkaffe. Med Optifresh Bean kaffemaskin serverer du alle varianter: fra vanlig svart kaffe til cappuccino og latte macchiato. Optifresh Bean kaffemaskin kverner de (synlige) ferske kaffebønnene fra beholderen mens du venter. Lyst på noe annet? Optifresh serverer også deilige pulverprodukter som varm kakao.

  Spesifikasjoner

  • Opptil 24 ulike drikkevalg
  • Touchpanel eller LCD-panel
  • Type kaffe: Hele bønner
  • Friskbrygg kaffemaskin
  • 1 variant kaffebønner, melkepulver og sjokoladepulver
  • 1 Kvern
  • Vanntilkobling