Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Waterlogic med oppkjøp av Billi på verdensmarkedet

  Publisert av ,
  Waterlogic med oppkjøp av Billi på verdensmarkedet

  Waterlogic, den globalt ledende designer, produsent, distributør og tjenestetilbyder av vannautomater, har signert en avtale om oppkjøp av 100% av Billis forretning i Australia, Storbritannia og internasjonale markeder.

  Avtalen som ble gjort kjent den 13. mars 2018, kombinerer to progressive organisasjoner som deler et sterkt ønske om å levere høykvalitets, innovative drikkevannsprodukter, tjenester og løsninger til arbeidsplasser, skoler, sykehus, serveringssteder og forbrukere globalt.

  Fra sitt hovedkvarter i Storbritannia, leder Waterlogic sine datterselskap i mange internasjonale markeder og et omfattende og stadig økende uavhengig globalt distribusjonsnettverk som når kunder i over 50 land over hele verden.

  Billi er en ledende designer, produsent og distributør av drikkevannsenheter med kokende, kaldt og kullsyreholdig vann under vasken (UTS), foretrukket av by designere og arkitekter for sine tidløse og plassbesparende design. Selskapet har sitt hovedkvarter i Melbourne, Australia med 140 ansatte over hele Australia og i Storbritannia.

  Denne komplementære sammenslåingen kombinerer Billis prisbelønte UTS-produkter med Waterlogics globale distribusjonsnettverk, kundebase og renseteknologi for å akselerere vekst i nye og eksisterende markeder.

  Waterlogic Group CEO, Jeremy Ben-David sier, “Oppkjøpet av Billi sørger for en samkjøring av to ledende merker med høyteknologiske løsninger, et godt rykte for kvalitet og kundeservice og utfyllende produktutvalg. Denne kombinasjonen vil plassere Waterlogic som en leverandør av totale vannløsninger og sterkt bidra til vår globale vekst. Transaksjonen er et bevis på suksessen og prestasjonene til Billi, og vi tar imot deres 140 ansatte hos Waterlogic med åpne armer; vi ser frem til å jobbe med Dan Lindsay hans team i Billi for å forbedre vårt kombinerte produktutvalg av innovative produkter og åpne nye dører for global distribusjon.”

  Waterlogic CEO Australasia, Carl Crowley sier, “Vi ha allerede hatt et godt samarbeid med Billi i 15 år, men enheter i bruk over hele Australia og Storbritannia. Ved å kombinere våre komplementære styrker og egenskaper, vil vi kunne være enda mer effektive i vårt møte med bedriftenes og forbrukernes behov som er avhengige av tilgang på høykvalitets drikkevann.”

  Billis administrerende direktør, Dan Lindsay sier, “Waterlogic er en naturlig partner for å akselerere veksten fra Billis allerede sterke Australienske base. Kombinasjonen av Waterlogics godt etablerte globale distribusjonsnettverk og Billis spesielle produktutvalg, betyr at flere bedrifter og hjem over hele verden kan nyte velsmakende, filtrert drikkevann. Vi er i en styrket posisjon for å nå vårt vekstpotensiale, og vi er spente på mulighetene som ligger foran oss.”

  Avtalen er forventet å fullføres i slutten av mars 2018.

  Waterlogic ble kjøpt opp i januar 2015 av midler styrt av Castik Capital, den europeiske private equity-investoren. Oppkjøpet av Billi er den 16. Bekreftelsen på selskapets kjøp-og-bygg strategi siden oppkjøpet av Castik, fulgt av betydelige oppkjøp i USA, Storbritannia, Australia, Spania, Frankrike, Tyskland og Skandinavia.

  Mediekontakt

  Rosanna Turner, Group Marketing Communications Manager

  marketing@waterlogic.com

  Om Waterlogic

  Waterlogic er en innovativ designer, produsent, distributør og forhandler av brukerpunkt (POU) for drikkevannsrensing og dispensere designet for blant annet kontorer, fabrikker, sykehus, skoler, restauranter og andre arbeidsplasser. Da det ble grunnlagt i 1992, var Waterlogic et av de første selskapene som introduserte POU-systemer til kundene over hele verden og har vært i forkant i POU-markedet med sin innovative produktdesign og kvalitet, implementering av ny teknologi og verdensledende salg- og kundeservice. Waterlogic har sine egne datterselskap i mange markeder og et omfattende og stadig økende uavhengig globalt distribusjonsnettverk på plass som når kunder i over 50 land over hele verden. Waterlogics produkter distribueres allerede i Nord- og Sør-Amerika, Europa, Asia, Australia og Sør-Afrika. Waterlogics største markeder er USA, Australia og Vest-Europa, og da spesielt Storbritannia, Skandinavia, Tyskland og Frankrike.

  Om Castik

  Castik Capital S.à r.l (“Castik”) styrer investeringer innen private equity. Castik er en europeisk multistrategisk investeringsselskap, med oppkjøp av betydelige eierposter i private og offentlige selskap i Europa, hvor langsiktige verdier kan genereres gjennom aktive partnerskap med selskapenes ledelse.

  Grunnlagt i 2014, Castik er basert i Luxembourg og fokuserer på identifisering og utvikling av investeringsmuligheter over hele Europa. Castiks rådgivere er Castik Capital Partners GmbH, basert i München. Investeringer blir gjort gjennom det Luxembourg-baserte fondet, EPIC I SLP, det første fondet styrt av Castik, som hadde en størrelse på nesten 1 milliard EUR i juli 2015.

  Om Billi

  Billi er en produsent og distributør av innovative drikkevannssystemer. I 1989 utviklet og produserte Billi et banebrytende drikkevannssystem for kokende og kaldt vann til montering under disken. I dag er Billi fortsatt markedsledende innen innovasjon med tanke på systemer for kokende, kaldt og kullsyreholdig vann som er både plassbesparende og energi- og tidseffektive for hjem og arbeidsplasser. Billis systemer produseres i Melbourne, Australia og distribueres globalt til land som New Zealand, Hong Kong, Singapore, Forente Arabiske Emirater og Storbritannia. For mer informasjon, besøk Billis nettside på https://www.billi.com.au