• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Waterlogics nyeste vannautomat WL7 gir deg mer enn kun kaldt vann

  Publisert av ,
  Waterlogics nyeste vannautomat WL7 gir deg mer enn kun kaldt vann

  Waterlogics nylanserte vannautomat WL7 gir deg vann på fem forskjellige måter. Og visste du at den kan kjøle ned hele 17 liter vann i timen?

  - Denne er mer enn en vanlig vannautomat. Faktisk vil jeg vil være så frempå å kalle WL7 neste generasjons vannautomat, sier Henning Nilsen, markedssjef for Waterlogic Norge. WL7 er den siste modellen i WL-serien til Waterlogic, og ble lansert internasjonalt i vår.

  Gir mange muligheter

  I tillegg til et tretrinns rensesystem og minimalistisk design, har WL7 stor plass til sportsflasker og er enkel å bruke. Den har hele fem vann-valg: Lunkent, iskaldt, med kullsyre, varmt eller ekstra varmt.

  - Valgmulighetene gjør at man har noe for enhver smak, og maskinen kan da også brukes til å lage annen drikke. Kvaliteten på vannet er svært høy, men alle vann-alternativene gjør det nesten litt morsomt å få i seg mer vann på jobb, sier Nilsen.

  Til saft, supper eller med sitrus

  Mulighetene er mange med en slik vannautomat på jobb, uansett om du skal holde væskebalansen ved like sommerstid eller vinterstid:

  Henning Nilsen med WL7 vannautomat

  Bruk det kokende vannet til te, toddy, supper eller kakao. Eller hva med å piffe opp arbeidsdagen med litt «egenprodusert» brus: Bruk det kullsyreholdige vannet i konsentrert saft eller fruktsirup. Tar du med noen sitrusfrukter på jobb, kan du til og med lage ditt eget C-vitaminholdige vann.

  - Jeg tror det vil bli vanskelig å produsere noe som kan komme på nivå med denne drikkevannsløsningen på mange år, sier Nilsen.

  Henning Nilsen forteller han har jobbet i vann- og kaffebransjen siden 1998, og har sett det meste som finnes på markedet av vannautomater.

  - Men jeg må innrømme at jeg aldri har vært borti en eneste en i nærheten av denne her. Det vil overraske meg stort om ikke denne modellen raskt blir vår nye bestselger, sier han.

  17 liter kaldt vann i timen

  Elisabetta Brandi, produktmarkedssjef for Waterlogic internasjonalt, sier det er flere grunner, for både internasjonale og norske bedrifter, å velge WL7.

  - Spesielt arbeidsplasser som har behov for mye vann til mange ansatte, fra 40 ansatte og oppover, vil merke stor nytte av denne maskinen, sier hun.

  Vannautomaten kjøler ned hele 17 liter vann i timen til iskald temperatur. De fleste andre høykapasitetsmaskiner kan kun kjøle ned rundt 4 liter vann i timen.

  - Vannautomaten kan produsere store mengder med iskaldt vann, i en kompakt vanntank. I tillegg er det helt klart fordelaktig å kunne få så mange forskjellige vann-alternativer i en og samme vannautomat. Rensesystemet er av topp kvalitet, og renser vannet helt rent for mikrober og eventuelle kjemikalier som klor. I tillegg har den minimalt utslipp av klimagasser, sier hun.

  Så grundig renses vannet

  WL7 FW Vannautomat
  Ønsker du mer informasjon om WL7? Trykk her.