Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Totalleverandør av vann- og kaffemaskiner i Norge
  Totalleverandør av vann- og kaffemaskiner i Norge

  Vannkjøler og kaffeautomater på jobben

  Waterlogic Norge AS har en sterk stilling over hele landet og kan vise til avtaler med flere private og offentlige institusjoner. Waterlogic vannautomater kombinerer banebrytende innovasjon med elegant design. Du kan velge mellom kaldt, kullsyreholdig, romtemperert og varmt vann, og det finnes høykapasitetsmodeller for den travleste arbeidsplassen. Vi har sertifiserte vannautomater tilpasset ulike bransjer og antall brukere.

  Waterlogic kaffemaskiner er de nyeste og mest driftssikre kaffemaskiner på markedet og serverer kaffe av ypperste kvalitet. Vi har kaffemaskiner med den gode smaken av hele bønner, Instant kaffe eller filtermalt kaffe. Uansett hva du liker eller har behov for - vi har en problemfri løsning tilpasset din arbeidsplass.

  Vannkjøler og kaffemaskin på jobben fra Waterlogic

  Top