Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Kaffemaskin og vanndispenser til bygg og anlegg
  Kaffemaskin og vanndispenser til bygg og anlegg: for fabrikker, lager og håndverkere

  Hardt fysisk arbeid krever rent og kaldt drikkevann. Hardt fysisk arbeid krever god kaffe.

  Førsteklasses vann og rykende fersk kaffe

  Waterlogics vannautomater er kilden til vitalitet, energi og ytelse for de som fysisk jobber hardt, og eliminerer dehydrering. De kraftige høykapasitets modellene fra Waterlogic leverer det reneste vannet hele døgnet, uansett hvor mange som fyller opp begeret eller sportsflasken sin.

  Waterlogics vannautomater er så rimelige at du kan plassere dem i mange produksjonsanlegg og varelager og gi de ansatte rask tilgang til sunt, forfriskende vann mens de jobber (livsviktig for noen organisasjoner som jobber i varme omgivelser). Arbeidstiden blir også mer effektiv fordi personalet bruker mindre tid på å forlate arbeidsplassen for å få seg noe å drikke.

  Hastighet er viktig dersom mange skal bruke vann- eller kaffemaskinen samtidig. Vi har løsninger som er både raske og effektive og som er tilpasset ethvert behov.

  hardt arbeid krever rent vann

  Waterlogic i aksjon

  Våre løsninger er populære hos våre kunder, Hardt fysisk arbeid krever rent og kaldt drikkevann. Hardt fysisk arbeid krever god kaffe. Vi har blitt fortalt at ledere hos flere av våre kunder raskt la merke til hvor opplagte de ansatte ble av det rene, kalde vannet fra Waterlogics vannautomater.

  En kunde fortalte oss følgende: “Med de nye vannautomatene fra Waterlogic får du både kaldt og varmt vann, og sunnere og mer hydrerte ansatte.”

  Top