• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Kaffemaskin og Vanndispenser til din bedrift
  Kaffemaskin og vanndispenser til din bedrift

  Vi skreddersyr en løsning etter din arbeidsplass sitt behov. Kaldt drikkevann, kullsyreholdig drikkevann, espressobasert kaffe, filtermalt kaffe eller instant kaffe - Du har valget, vi har løsningen!

  Dine medarbeidere fortjener det beste, ikke sant?

  Med Waterlogic vanndispensere kan du hjelpe dine medarbeidere til optimal ytelse og vise at du setter stor pris på dem. Dehydreringen setter ned de mentale og psykiske evnene og gir en plutselig trøtthetsfølelse. Waterlogics vannmaskiner vil gjøre vann mer tilgjengelig og gi en kontinuerlig tilførsel av rent, frisk og velsmakende vann.

  • Vi har mange typer av vannautomater, slik at du vil garantert finne den som vil passe godt inn i ditt kontormiljø. 
  • Våre kunder liker vannautomater med Kullsyrevann (vann med bobler) dette er en voksende trend. Vi har mange løsninger som gir perfekt kullsyreholdig vann. 

  Waterlogics vanndispensere er så rimelige at du kan plassere dem på mange steder på arbeidsplassen og tilby de ansatte og besøkende fri adgang til sunt, forfriskende vann.

  Waterlogic vanndispensere kombinerer banebrytende innovasjon med elegant og stilig design. De ser bra ut, de er billigere enn flaskevann og de reduserer ditt karbonavtrykk.

  Det sies at man viser hvem man er og hva man står for, basert på den kaffe man serverer.

  Waterlogic har kaffemaskiner med den gode smaken av ferske og nymalte bønner, instant kaffe eller filtermalt kaffe. Friskbrygg eller espressobasert kaffemaskin. Uansett hva du liker - vi har en problemfri løsning for deg. Både dine ansatte og kunder vil bli imponert!

  Vann og kaffemaskiner

  Netigate

  Netigate logo

  "Vi oppgraderte til Waterlogic og økte dermed de ansattes tilfredshet (med kaffe) fra 3,2 til 4,43 på en fem-punktskala"

  Se hva du kan spare

  Hos Waterlogic betaler du en fast månedspris, uansett hvor mye du drikker.


  Du kan spare: 20NOK Pr. mnd.
  40%

  Har du en kildevannskjøler?

  Waterlogic Norge kjøpte kildevannselskapet Aqua Service for flere år siden. Flere av Aqua Service sine tidligere kunder har skåret drastisk ned på utgifter til bestilling, lagring og retur av vanndunker. De ansatte er mer fornøyde, kostnadene er under kontroll, bedriftens miljø troverdighet er økt, og elegante Waterlogic vannautomater har forbedret kontorlandskapet har vi fått flere tilbakemeldinger på.

  En av våre konverterte kunder sier: “Anbefaler på det sterkeste kundeservicen og samarbeidet med Waterlogic salgspersonale og serviceteknikere. Jevnlig assistanse, en pålitelig dispenser og et vennlig personale sammenfatter alltid samarbeidet med Waterlogic”.

  Se hvor mye du kan spare ved å erstatte din kildevannskjøler med en Waterlogic vannautomat

  Top