• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Vanndispenser for helsesektor
  Skreddersydde vanndispensere for helsesektoren

  Når man drikker vann fra en vannautomat er det viktig at vannet blir topp kvalitet, men det er like viktig at alle hygienefaktorer blir ivaretatt, bare Waterlogic Firewall ™ -systemer møter dette behovet.

  Uslåelig Forsvar

  Hygiene kan være et spørsmål om liv og død. Når man drikker vann fra en vannautomat er det viktig at vannet blir topp kvalitet, men det er like viktig at alle hygienefaktorer blir ivaretatt, bare Waterlogic Firewall ™ -systemer møte dette behovet.

  Risikovurdering

  Vann fra springen eller tradisjonelle vannfontener kan inneholde forurensninger inkludert patogener som Pseudomonas , Legionella , Streptokokker og E. Coli . Når det gjelder vannautomater innen helseomsorg og tjenester, må vannkvaliteten være av en overordnet betydning. Spesielt for de som har et nedsatt immunforsvar eller pasienter på isolat.

  Bakterier på en vannkjøler

  rent vann og helse

  Et kvalitetsstyrt vannsystem

  Innen helsesektoren er det vanlig å innføre faste rutiner for en ukentlig rengjøring av vanndispensere. Ettersom vår Firewall ™ teknologi automatisk sørger for at hygienen av tappepunktet blir ivaretatt hver gang vannet blir tappet, gir dette en konstruert og pålitelig løsning som ikke er avhengig av menneskelig inngripen alene.

  Vår revolusjonerende Firewall ™ -teknologi er 99,9999 % effektiv mot mikrober, 100 % av tiden, ifølge ledende uavhengige laboratorier. Teknologien behandler drikkevannet med UV bestråling millisekunder før drikkevannet lander i begeret, og stopper potensiell forurensning utenfra. Denne prosessen skaper det friskeste, velsmakende og reneste vannet som finnes. Perfekt for sykehus, klinikker og pleiehjem, kort sagt alt innen helseomsorg.

  I tillegg er plastflatene som omgir tappeområdet på Waterlogics vanndispensere er dekket med et sølvbelegg kalt BioCote®. Sølv er en naturlig antimikrobiologisk løsning som hindrer vekst av mikroorganismer samtidig som det gir en ekstra beskyttelse etter filtrering og UV-rensing.

  Netto resultatet er dermed en ferdig konstruert og velfungerende løsning mot de potensielle risikoer som det å ha en vannautomat innen helsesektoren kan medføre.

  På Côte de Lumière sykehus i Frankrike, ble vannkvaliteten sett på som en helserisiko. Dette berørte tilliten til sykehuset. Ansatte drikker nå friskt og rent vann fra en WL4 dispenser som garanterer rent vann uten mikrobiologisk forurensing. Dr. Roux sa: “Den innovative Firewall™ UV teknologien gjør det mulig for oss å tilby rent kvalitets vann”

  ORPEA administrerer omsorgsboliger over hele Frankrike. En viktig faktor er å kunne tilby rent og friskt vann til beboerne, hvorav mange er eldre og uføre. ORPEA Residential Care Group besluttet å erstatte alle sine tradisjonelle vannstasjoner med Waterlogic’s nye generasjon av Firewall™ vannautomater for å sikre rent drikkevann hver eneste dag.

  Top