Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Vanndispenser for skoler
  Vanndispenser spesialtilpasset for skoler

  Vanndispenser er bevist får elever til å drikke mer vann og mindre brus. Gjør en sunnere livsstil tilgjengelig med en vannautomat fra Waterlogic.

  vann i skolen

  Waterlogic vannmaskiner og sunnere livsstil

  Når du reklamerer for en sunnere livsstil og legger frem alternativer til sukkerholdige drikker, er Waterlogics vannmaskiner et viktig verktøy. Å drikke mye rent vann holder studentene våkne og aktive på høyeste nivå. Vannet fra en Waterlogic vannmaskin er det reneste og mest fristende som finnes, så her vil alle gledelig stå i kø for å fylle på sportsflaskene sine. Den gode nyheten er at våre høykapasitets vannmaskiner klarer å imøtekomme etterspørselen på det mest travle studentområdet og kravene på skolen og universitet.

  Dessuten tilbyr mange universiteter og høyskoler måltider, ved å installere en Waterlogic vannmaskin blir kaldt drikke servert på en veldig kostnadseffektiv og bærekraftig måte.

  Fri tilgang til kaldt, friskt vann hele dagen reduserer behovet for sukkerholdige leskedrikker. Personalet yter også sitt beste. Husk at vann motvirker hodepine og slapphet. Kroppen består av 70% vann. Mister du 1% vann risikerer du å miste 10% av yteevnen.

  Tenk helhetlig når man velger en vannautomat til en skole. Vi har robuste vannautomater med høy kapasitet, som kan tilkobles avløp, samt vi har sportflasker i 0,33 liter, 0,5 liter og 0,7 liter.

  Med en vannkjøler fra Waterlogic får man elevene til å drikke vann i stedet for sukkerholdige drikker. I tillegg viser skolen at de tenker på miljøet. Flaskevann er dyrt, miljøskadelig og er i mange tilfeller absolutt ikke av bedre kvalitet enn vann fra springen. En vannautomat fra Waterlogic garanterer 100 % forfriskende rent og trygt drikkevann.

  sportsflasker fra Waterlogic Norge

  Top