Waterlogic Norge fortsetter virksomheten som normalt.
Vi samler grundig informasjon om aktivitet både nasjonalt og internasjonalt, og så langt har vi ingen indikasjoner på forstyrrelser fra underleverandører, transportselskaper eller våre egne lager og produksjonsanlegg. Les mer

I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

FAQs - Forhandler

 • Q: Jeg er ikke en forhandler, men jeg er interessert i Waterlogicsine produkter. Hvordan kan jeg få mer informasjon?

  A: Send oss bare en e-post eller fyll ut kontaktskjemaet, vil vil ta raskt kontakt.
 • Q: Hvilken opplæring eller annen form for støtte gir dere til deres forhandlere?

  A: Waterlogics suksess er grunnlagt på flotte langtids partnerskap med forhandlere. Vi har drevet med dette i 20 år, så vi har opparbeidet oss en stor teknisk kunnskap om vannindustrien. Du vil motta en opplæring i teknikk og handel, markedsstrategier og materialer, og bedriftmodeller som passer til dine behov.
 • Q: Hvor pålitelige er Waterlogic sine produkter?

  A: Omdømmet er alt, og vårt omdømme er basert på store investeringer i forskning og utvikling, samt strenge kvalitetskontroller før Waterlogic sine produktene ekspederes.
 • Q: Hvilke produktsertifiseringer har dere?

  A: Waterlogic International har blitt tildelt de fleste industrisertifiseringene. For å vite mer kan du besøke vår side omhandlende våre sertifiseringer.
 • Q: Hva er prisstrukturen og betalingsvilkårene?

  A: Vi har en streng bedriftspolitikk om kun å levere gjennom våre salgskontorer og godkjente leverandører og forhandlere. Denne informasjonen diskuteres individuelt.
Top