Waterlogic Norge fortsetter virksomheten som normalt.
Vi samler grundig informasjon om aktivitet både nasjonalt og internasjonalt, og så langt har vi ingen indikasjoner på forstyrrelser fra underleverandører, transportselskaper eller våre egne lager og produksjonsanlegg. Les mer

 • Be om et tilbud
 • Leverandør av Waterlogic vannkjølere
  Avansert teknologi, høy kompetanse og overlegen kundeservice

  Med et stort utvalg av vannautomater, kaffemaskiner og ingredienser. Høy kompetanse og dyktige medarbeidere vil Waterlogic sørge for at du får en problemfri installasjon, et omfattende serviceprogram og et langvarig bra kundeforhold med oss.

  Avinor logo
  Hydro logo
  Sandvenas logo
  Janus logo
  Kverneland logo
  Kirkens logo
  Kristiana Gourmet logo
  Tine logo

  Det er ikke en tilfeldighet at Waterlogic har mange tusen fornøyde kunder i Norge og enda flere på verdensbasis. Vi har et bredt spekter av vannautomater/vannkjølere med unik verdensledende teknologi, kaffemaskiner tilpasset alle typer bedrifter og et spennende sortiment av ulike kaffetyper. Vi er genuint opptatt av at våre kunder skal ha de aller beste produkter med tilhørende service.

  Kun Waterlogic kombinerer flertrinns vannfiltrering, avansert UV-rensing og BioCote® antimikrobiell beskyttelse. Alt dette er sertifisert teknologi, som du får når du velger en vannautomat fra oss.

  Vår service er din trygghet

  Vår service er din trygghet - Waterlogic Vår service er din trygghet

  Våre sertifiserte installatører ordner installasjonen - raskt og enkelt! Vi arbeider for at den positive opplevelsen våre kunder har med våre produkter og tjenester, skal være lik alle steder. Vi har sertifiserte teknikere og delelager på alle avdelinger. Dette sikrer og opprettholder vår korte responstid, noe som gir våre kunder en garanti om at både vannautomatene og kaffemaskinene vil alltid være operative og levere mengder av rent forfriskende vann og rykende fersk kaffe. Alle våre serviceprogrammer inkluderer faste servicebesøk med full sjekk av maskinen, som sikrer deg 100 % smak, kvalitet og garanti gjennom hele avtaleperioden.

  Vi er på jobb for å sikre Norges mest fornøyde vann- og kaffekunder.

  • Fullstendig ansvar for drift i hele avtaleperioden.
  • Fullstendig ansvar for vedlikehold i hele avtaleperioden
  • Spesialtilpasset serviceprogram
  • Faste servicebesøk
  • Ingen kompromisser på servicekvaliteten
  Mer
  Vår ekspertise er din trygghet

  Vår ekspertise er din trygghet - Waterlogic Vår ekspertise er din trygghet

  Global tilstedeværelse og som den fremste eksperten. Waterlogic opprettholder sin ledende posisjon og gir stadig flere kunder rent forfriskende vann ved hjelp av våre produkter og tjenester over hele verden. Man blir ikke en verdensledende vannkjølerbedrift ved en tilfeldighet. Visjon, global rekkevidde, konstant fokus på vitenskap og fremragende lederskap spiller alle en rolle. Men for å virkelig skille seg ut, må alt være støttet opp av en total begeistring for det som gjør en bra – rent forfriskende drikkevann. Waterlogic ble grunnlagt i 1992.

  Helt siden den gang har vi vokst både organisk og ved ervervelser, og blitt til en av verdens ledende produsenter og leverandører av vannautomater.

  • Mange års erfaring i Norge og internasjonalt
  • Innovative produkter med avansert teknologi
  • Varemerker som er gjenkjent og betrodd over hele verden
  • Egenproduksjon av toppmoderne automater.
  • Ingen kompromisser på produktkvaliteten
  Mer

  Ytelse i toppklasse!

  Kaldt og rent vann starter med frisk og ny teknologi. Vi har automater tilpasset store og små bedrifter. Filtreringsteknologi som fjerner det som er dårlig i vannet, og tar vare på det som er bra. I denne prosessen fjernes klor, smak og lukt, samtidig som mineralene beholdes. Den nyskapende Firewall®-teknologien er utformet for å rense drikkevann enda bedre – bakterieforurensning reduseres med opptil 99,9999 prosent. I tillegg til filtrering er Waterlogics vanndispensere dekket både utvendig og innvendig av et antibakterielt materiale kalt BioCote® som hindrer bakterievekst. Dette gir en ekstra beskyttelse og er en barriere som holder dispenseren hygienisk.

  Waterlogic teknologier

  Filter

  Steg 1 Filter

  Karbon er det ultimate vannfilter fordi det er utrolig porøst og har et høyt overflateareal. Det griper tak i urenhetene som forårsaker dårlig smak og lukt, samtidig som naturlig forekommende mineraler passerer gjennom filteret.

  Eksempler på urenheter inkluderer:

  • Klor
  • Bly
  • Plantevernmidler
  • Petrokjemikalier
  • Parasitter
  • Toksiner

  Det du sitter igjen med etter at karbon- og mikronfilteret har gjort jobben sin er krystallklart, friskt og rent vann. Akkurat som det er ment å være.

  Karbon- og mikronfiltrering i vannkjølere

  UV bestråling av drikkevann - Waterlogic Norge

  Steg 2 UV-bestråling av drikkevann

  UV lys renser drikkevann, ødelegge bakterier som E. Coli, Salmonella og hepatitt, for å nevne noen.

  Men, vi har gjort vår UV vannrensing teknologien enda større. Med Firewall®, er en UV-lampe plassert ved tappepunktet Utformingen tillater høyere UV-eksponering, noe som reduserer innholdet av bakterier, virus og parasitter som kan være i vannet – faktisk elimineres opptil 99,9999 prosent av de sykdomsfremkallende mikroorganismene hver gang. Rensing ved tappepunktet holder også selve tappedysen fri for ytre forurensninger samtidig som vannet renses når begeret ditt fylles, og altså blir så rent som overhodet mulig.

  • Sterilisering av drikkevannet
  • Fritt for bakterier
  • Fritt for virus
  • Fritt for andre levende organisme
  • Påvirker ikke smak

  Firewall logo

  Protection

  Steg 3 Anti-mikrobiologisk sølvbelegg på en Waterlogic vannkjøler

  Det er kun Waterlogic som kombinerer sofistikert vannfiltrering med UV-rensing. I våre produkter, som vi produserer selv, legger vi til et spesielt anti-mikrobiologisk sølvbelegg på utsiden. Dette sølvbelegget er sertifisert og kalles BioCote®, en naturlig anti-mikrobiell som hemmer veksten av bakterier, noe som gir et permanent lag av hygienisk forsvar.

  Biocote logo

  "BioCote® utfyller Waterlogics eksisterende renseteknologi som resulterer i et enda høyere nivå av vannkvalitet og hygiene til selskapets kunder."

  BioCote® Ltd.

  Anti-mikrobiologisk sølvbelegg - Waterlogic Norge

  Best i klassen!

  RS281_NSF_ANSI_HR
  CEqualitysafety
  ETL-listed
  RS289_WRAS-1
  • Ledende produsent, global forhandler, globale sertifiseringer

  Fremtidsrettet tankesett

  Fordi det er viktig!

  Waterlogic Norge er medlem av Etisk Handel Norge.

  Etisk Handel Norge er en medlemsorganisasjon for bedrifter, organisasjoner og offentlige virksomheter. Etisk Handel Norges formål er å fremme ansvarlige leverandørkjeder, slik at internasjonal handel bidrar til å ivareta menneske- og arbeidstakerrettigheter, bærekraftig utvikling og forsvarlig miljøhåndtering.

  Hva er egentlig etisk handel? Hvorfor skal vi bry oss? Svaret er enkelt:

  Som et medlem i Etisk Handel Norge kan vi gjøre en forskjell.

  Etisk Handel Norge

  Top