Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Leverandør av Waterlogic vannkjølere
  Avansert teknologi, høy kompetanse og overlegen kundeservice

  Med et stort utvalg av vannautomater, kaffemaskiner og ingredienser. Høy kompetanse og dyktige medarbeidere vil Waterlogic sørge for at du får en problemfri installasjon, et omfattende serviceprogram og et langvarig bra kundeforhold med oss.

  Avinor logo
  Hydro logo
  Sandvenas logo
  Janus logo
  Kverneland logo
  Kirkens logo
  Kristiana Gourmet logo
  Tine logo

  Det er ikke en tilfeldighet at Waterlogic har mange tusen fornøyde kunder i Norge og enda flere på verdensbasis. Vi har et bredt spekter av vannautomater/vannkjølere med unik verdensledende teknologi, kaffemaskiner tilpasset alle typer bedrifter og et spennende sortiment av ulike kaffetyper. Vi er genuint opptatt av at våre kunder skal ha de aller beste produkter med tilhørende service.

  Kun Waterlogic kombinerer flertrinns vannfiltrering, avansert UV-rensing og BioCote® antimikrobiell beskyttelse. Alt dette er sertifisert teknologi, som du får når du velger en vannautomat fra oss.

  Vår service er din trygghet

  Vår service er din trygghet

  Våre sertifiserte installatører ordner installasjonen - raskt og enkelt! Vi arbeider for at den positive opplevelsen våre kunder har med våre produkter og tjenester, skal være lik alle steder. Vi har sertifiserte teknikere og delelager på alle avdelinger. Dette sikrer og opprettholder vår korte responstid, noe som gir våre kunder en garanti om at både vannautomatene og kaffemaskinene vil alltid være operative og levere mengder av rent forfriskende vann og rykende fersk kaffe. Alle våre serviceprogrammer inkluderer faste servicebesøk med full sjekk av maskinen, som sikrer deg 100 % smak, kvalitet og garanti gjennom hele avtaleperioden.

  Vi er på jobb for å sikre Norges mest fornøyde vann- og kaffekunder.

  • Fullstendig ansvar for drift i hele avtaleperioden.
  • Fullstendig ansvar for vedlikehold i hele avtaleperioden
  • Spesialtilpasset serviceprogram
  • Faste servicebesøk
  • Ingen kompromisser på servicekvaliteten
  Mer
  Vår ekspertise er din trygghet

  Vår ekspertise er din trygghet

  Global tilstedeværelse og som den fremste eksperten. Waterlogic opprettholder sin ledende posisjon og gir stadig flere kunder rent forfriskende vann ved hjelp av våre produkter og tjenester over hele verden. Man blir ikke en verdensledende vannkjølerbedrift ved en tilfeldighet. Visjon, global rekkevidde, konstant fokus på vitenskap og fremragende lederskap spiller alle en rolle. Men for å virkelig skille seg ut, må alt være støttet opp av en total begeistring for det som gjør en bra – rent forfriskende drikkevann. Waterlogic ble grunnlagt i 1992.

  Helt siden den gang har vi vokst både organisk og ved ervervelser, og blitt til en av verdens ledende produsenter og leverandører av vannautomater.

  • Mange års erfaring i Norge og internasjonalt
  • Innovative produkter med avansert teknologi
  • Varemerker som er gjenkjent og betrodd over hele verden
  • Egenproduksjon av toppmoderne automater.
  • Ingen kompromisser på produktkvaliteten
  Mer

  Best i klassen!

  Best i klassen!

  Top