• Få et tilbud

   815 51 960

 • Kjøp sertifisert

  Det er vannautomater Waterlogic er kjent for over hele verden. Waterlogic er ikke kun et firmanavn, men en merkevare for kvalitet innen vannautomatbransjen. Waterlogics vanndispensere har blitt prøvd, testet, godkjent, merket, forseglet og sertifisert av verdens mest ledende kontrollorganer.

  Waterlogic vil alltid målrettet arbeide for å ha de aller beste vannautomatene i markedet. Vår teknologi er ikke sammenlignbar, den er uslåelig. Vannet du drikker fra en av våre vannkjølere er alltid forfriskende, rent, kaldt og helt sikkert. Samtidig kan du benytte våre maskiner med god samvittighet, de er nemlig miljøvennlige vannautomater.

  Waterlogic som konsern er svært opptatt av å være miljøvennlig og etisk i vår forretning. Vi produserer alle våre vannmaskiner fra egen fabrikk der vi sørger for at HMS og rettferdige lønninger blir ivaretatt for våre ansatte. De selskapene vi velger som produsent av kaffemaskiner og ingredienser setter vi høye krav til kvalitet og at produktene er miljøvennlige og produsert etter etiske retningslinjer. Alle våre kaffemaskiner er produsert i Europa under forhold som ivaretar HMS, miljø og rettferdige lønninger. Produktene er 100 % gjenvinnbare og inneholder ikke kjemikaler som kan være skadelig for forbrukerne og/eller miljøet.

  Top