Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Kjøp sertifisert
  Fremtidsrettet tenkning

  Sertifiseringer, merkeordninger og medlemskap som gjør at vi skiller oss ut

  Waterlogic som konsern er svært opptatt av å være miljøvennlig og etisk i vår forretning og vi har sertifiseringer som gjør at vi skiller oss ut.

  Vi produserer alle våre vannmaskiner fra egen fabrikk der vi sørger for at HMS og rettferdige lønninger blir ivaretatt for våre ansatte. De selskapene vi velger som produsent av kaffemaskiner og ingredienser setter vi høye krav til kvalitet og at produktene er miljøvennlige og produsert etter etiske retningslinjer.

  Alle våre kaffemaskiner er produsert i Europa under forhold som ivaretar HMS, miljø og rettferdige lønninger. Produktene er 100 % gjenvinnbare og inneholder ikke kjemikaler som kan være skadelig for forbrukerne og/eller miljøet.

  Waterlogic vil alltid målrettet arbeide for å ha de aller beste vannautomatene i markedet. Vår teknologi er ikke sammenlignbar, den er uslåelig. Vannet du drikker fra en av våre vannkjølere er alltid forfriskende, rent, kaldt og helt sikkert. Samtidig kan du benytte våre maskiner med god samvittighet, de er nemlig miljøvennlige vannautomater.

  I tillegg har vi ledelsessystem for kvalitet og miljø (ISO 9001 ISO 14001). Disse sertifiseringen utføres av en uavhengig tredjepart, og dette viser våre kunder at de kan stole på at vi har innført nødvendige interne rutiner for å kunne møte våre forpliktelser.

  Les gjerne vår policy for bærekraftig forretningspraksis

  Svanemerket

  Svanemerket

  Svanemerket er det offisielle miljømerket i Norden, og ble opprettet av myndighetene for å gi forbrukerne troverdig miljøinformasjon. Merket reduserer miljøbelastningen fra produksjon og forbruk ved å vurdere hele livssyklusen til et produkt, og sette krav til alle viktige miljøproblemer som oppstår underveis. Svanemerket gjør det enkelt å velge det mest miljøvennlige produktet eller tjenesten og står for redusert klimabelastning, bærekraftig ressursbruk og et giftfritt samfunn.

  Lær mere


  ISO 9001

  Ledelsessystem for kvalitet - ISO 9001

  Et ISO 9001-sertifikat viser at vårt kvalitetsstyringssystem er sertifisert etter standarden for god kvalitetsstyring og er funnet å være i tråd med den. Sertifiseringen utføres av en uavhengig tredjepart, og dette viser våre kunder at de kan stole på at vi har innført nødvendige interne rutiner for å kunne møte våre forpliktelser.

  Lær mere


  ISO 14001

  Ledelsessystem for miljø - ISO 14001

  ISO 14001 viser beste praksis for proaktiv styring av virksomhetens innvirkning på ytre miljø. Fordi sertifiseringen er utført av en uavhengig tredjepart, vet kundene at de kan stole på at du aktivt reduserer bedriftens, produktenes og tjenestenes miljøbelastninger til et minimum.

  Lær mere


  Åpenhetsloven

  Åpenhetsloven

  Waterlogic Norge AS er kvalifisert til Factlines' nye verifiseringsmerke for åpenhetsloven

  Lær mere


  IAPMO

  IAPMO (International Association of Plumbing and Mechanical Officials)

  Ikke alle vannfiltrerings- og behandlingsprodukter kommer i nærheten av Waterlogic vannkvalitetsstandarder. Noen gir løfter de ikke kan holde, og andre kan til og med utilsiktet introdusere skadelige forurensninger. På markedet finnes det mange vanndispensere. Se alltid etter IAPMO R&T Platinum merket. Det er din garanti for at vanndispenseren er sikker i bruk og gir de ytelsene den lover.

  Den internasjonale foreningen for rørleggerarbeid og mekaniske tjenestemenn har beskyttet publikums helse og sikkerhet i nittitre år ved å samarbeide med myndigheter og industri for å implementere omfattende rørlegger- og mekaniske systemer over hele verden. For mer informasjon, besøk: www.iapmo.org


  NSF/ANSI

  NSF/ANSI

  Ytelses-testing og sertifisering av NSF og ANSI er noe som gjør Waterlogic sine vannautomater både foretrukket av mange bransjer og verdensledende organsisasjoner. Det er disse to organisasjonene som setter opp og regulerer de nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandardene, og Waterlogic har oppnådd følgende standarder:

  • NSF/ANSI 61
  • NSF/ANSI 55 Klasse A
  • P231
  • NSF/ANSI 42
  • NSF/ANSI 53
  • NSF/ANSI 372
  • CSA B483.1

  Lær mere


  HCCAP

  HACCAP

  Den internasjonale HACCP-sertifiseringen er en unik anerkjennelse som bekrefter Waterlogics forpliktelse til å sikre den høyeste hygiene og sikkerhet, og beviser at våre løsninger kan utgjøre en genuin forskjell.

  HACCP-systemet er et internasjonalt anerkjent system for fareanalyse og risikovurdering innenfor næringsmiddelindustrien, særlig med hensyn til forurensning av mikroorganismer, fremmedstoffer og fremmedlegemer.  BS 6920

  BS 6920

  Waterlogic oppfyller standard BS 6920. Alle komponentene i hvert produkt må oppfylle disse standardene for å bli anerkjent i samsvar.

  Lær mere


  Uten bisfenol A (BPA)

  Uten bisfenol A (BPA)

  Waterlogics vanndispensere er sertifisert som helt frie for bisfenol A (BPA), et kjemikalie som ofte brukes i plastprodukter, og som har blitt knyttet til helseproblemer. Tester utførte av det internasjonalt anerkjente SGS Laboratories i Shanghai har bekreftet at det ikke finnes bisfenol i plastdelene brukt i våre vanndispensere.

  Lær mere


  ETL/CE Sikkerhetsstandarde

  ETL/CE Sikkerhetsstandarde

  Waterlogics vanndispensere oppfyller de strengeste sikkerhets- og miljøstandardene i Nord-Amerika og Europa:

  ETL sertifisert: Nord-Amerikansk samsvarssertifikat for fasiliteter.

  CE sertifisert: Europeisk merke som er en produsents erklæring om at produktet er i samsvar med EUs direktiver om helse, miljø og sikkerhet.

  Top