• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  NSF/ANSI ytelses-testing og sertifisering

  Ytelses-testing og sertifisering av NSF og ANSI er noe som gjør Waterlogic sine vannautomater både foretrukket av mange bransjer og verdensledende organsisasjoner. Det er disse to organisasjonene som setter opp og regulerer de nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandardene, og Waterlogic har oppnådd følgende standarder:

  NSF/ANSI Standard 61

  Standarden for drikkevannsystemets komponenter. Det garanterer at ingen skadelige forurensende stoffer kan sige inn eller migrere fra produktet/materialet og inn i drikkevannet.

  Modeller med NSF/ANSI Standard 61 er f. eks WL 2500 vannkjøler.

  NSF/ANSI 55 Klasse A

  Standarden for ultrafiolette mikrobiologiske vannbehandlingssystemer. Waterlogic Firewall er sertifisert som et klasse A system (40 000 µWs/cm2) utviklet for å desinfisere og/eller fjerne mikroorganismer fra forurenset vann, inkludert bakterier og virus, opp til et sikkert nivå. Modeller med NSF/ANSI 55a er f. eks WL 3 vannkjøler og WL 4 vannkjøler.

  P231

  Standarden for mikrobiologiske vannrensere. Vanndispensere med denne sertifiseringen oppfyller kravene i strenge standarder til helse og hygiene fra U.S. Environmental Protection Agency. Waterlogics vannautomater/vannkjølere har denne standarden.

  For å vite mer om NSF og ANSI, se www.nsf.org og www.ansi.org

  Top