Waterlogic Norge fortsetter virksomheten som normalt.
Vi samler grundig informasjon om aktivitet både nasjonalt og internasjonalt, og så langt har vi ingen indikasjoner på forstyrrelser fra underleverandører, transportselskaper eller våre egne lager og produksjonsanlegg. Les mer

 • Be om et tilbud
 • Uten bisfenol A (BPA)

  Waterlogics vanndispensere er sertifisert som helt frie for bisfenol A (BPA), et kjemikalie som ofte brukes i plastprodukter, og som har blitt knyttet til helseproblemer. Tester utførte av det internasjonalt anerkjente SGS Laboratories i Shanghai har bekreftet at det ikke finnes bisfenol i plastdelene brukt i våre vanndispensere.

  Waterlogic internasjonalt har satt det som sin oppgave å være en verdensledende autoritet på å gjøre rent vann tilgjengelig gjennom innovasjon.

  Waterlogic’s BPA-frie water vannkjølere leverer ikke bare renset og forfriskende kaldt vann. Våre vannkjølere gjør at du kun skal tenke på å huske å drikke nok vann – vi garanterer deg kvalitet og trygghet!

  For mer informasjon:

  Waters, Rob. “Plastic Chemical Bisphenol A May Be Linked to Health Problems”, 15. april 2008.

  Austen, Ian, “Bottle Maker to Stop Using Plastic Linked to Health Concerns”, 18. april 2008. Artikkel tilgjengelig her.

  US FDA (Food & Drug Administration) “Bisphenol A (BPA): Use in Food Contact Application” (Jan ‘10; Mar ‘12; Updated March 2013).

  Read the European Food Safety Agency (EFSA) on BPA her.

  Uten bisfenol A

  Top