Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Uten bisfenol A (BPA)

  Waterlogics vanndispensere er sertifisert som helt frie for bisfenol A (BPA), et kjemikalie som ofte brukes i plastprodukter, og som har blitt knyttet til helseproblemer. Tester utførte av det internasjonalt anerkjente SGS Laboratories i Shanghai har bekreftet at det ikke finnes bisfenol i plastdelene brukt i våre vanndispensere.

  Waterlogic internasjonalt har satt det som sin oppgave å være en verdensledende autoritet på å gjøre rent vann tilgjengelig gjennom innovasjon.

  Waterlogic’s BPA-frie water vannkjølere leverer ikke bare renset og forfriskende kaldt vann. Våre vannkjølere gjør at du kun skal tenke på å huske å drikke nok vann – vi garanterer deg kvalitet og trygghet!

  Uten bisfenol A

  Top