• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Waterlogic serviceprogram
  Spesialtilpasset service for vann- og kaffemaskiner

  Vi i Waterlogic har stor fokus på service og vil påta oss fullstendig ansvar for drift- og vedlikehold i hele avtaleperioden.

  Vår forpliktelse til din bedrift

  Vi skal være en pålitelig, forutsigbar og serviceorientert leverandør. For oss er alle kunder like viktige. Vi utfører samme gode service uavhengig av størrelsen på bedriften og antall ansatte.

  Enkelt fortalt så har vi allerede en markedsledende teknologi, og vi vil alltid jobbe for å levere en markedsledende service til din bedrift. Våre ulike tilpassede serviceprogram for vannautomater og kaffemaskiner har alle fire fellesnevnere:

  • Ekspertise på alle våre produkter
  • DVA (Drift- og vedlikeholdsavtale) inkluderer fri teknisk service og vedlikehold 
  • Rask levering og forskriftsmessig installasjon med elektronisk Aquaguard
  • Garanti i hele leasingperioden

  Waterlogic leverer rent vann og fersk kaffe

  Ekspert konsultasjon

  Vi tar sikte på å hjelpe deg å finne den perfekte løsningen for dine behov av enten vannautomat, kaffemaskin eller begge deler. Det er derfor vi tar oss tid til å vurdere din bedrift for å forstå hva som er behovet. Vi gir dere et tilbud basert på størrelsen av din bedrift, antall ansatte og kvaliteten dere ønsker eller eventuelt at vi gir en anbefaling basert på vår erfaring.

  Vi tar gjerne en uforpliktende prat over telefonen, eller kommer på en gratis og uforpliktende befaring for å kartlegge deres behov.

  Et tilbud fra oss skreddersys og inneholder alle detaljer rundt markedsledende vannautomater og kaffemaskiner, eller begge deler, tilpasset deres behov.

  Pålitelig og korrekt utført installasjon

  Når du har bestemt hvilken vannkjøler eller kaffemaskin som er best for din bedrift, vil vårt eget team av rørleggere ta seg av installasjonen. Alle våre enheter blir forskriftsmessig installert av sertifiserte håndverkere og service utføres av sertifiserte teknikere.

  Våre avdelinger i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Haugesund, samt et nettverk av forhandlere strategisk fordelt over hele landet, sikrer at vi kan håndtere alle forespørsler, stor eller liten, nær eller fjern.

  Vannautomat utstyrt med UV lys og avansert filtering

  Drift- og vedlikeholdsavtale

  Vi arbeider for at den positive opplevelsen våre kunder har med våre produkter og tjenester, skal være lik alle steder. Vi har sertifiserte teknikere og delelager på alle avdelinger. Dette sikrer og opprettholder vår korte responstid, noe som gir våre kunder en garanti om at både vannautomatene og kaffemaskinene vil alltid være operative og levere mengder av rent forfriskende vann og rykende fersk kaffe.

  Alle våre serviceprogrammer inkluderer faste servicebesøk, som sikrer deg 100 % kvalitet og garanti gjennom hele avtaleperioden.

  Vi er på jobb for å sikre Norges mest fornøyde vann- og kaffekunder.

  Top