Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  COVID-secure teknologi
  Bare Waterlogic tilbyr en unik 4-trinnsprosess for å levere det mest rene, friske og trygge vannet

  Vi bruker eksklusiv teknologi for å sikre at dispenseren din er hygienisk beskyttet på utsiden og vannet ditt er grundig renset og trygt å drikke.

  4 trinn for å få rent, frisk og trygt drikkevann

  Alt som skal til, er at en syk person kommer i kontakt med utløpet på vanntautomaten. En flaske eller glass kan også potensielt spre smitte mellom brukere. Det kan jo også skje at man ubevisst berører dispenseren med hendene, så er smittespredningen i gang.

  Filtrert vann - ikon

  Trinn 1 Filtrering med høy ytelse

  Våre beste kullfiltre fjerner sediment, klor og andre forurensninger, nøytraliserer dårlig smak og lukt fra vannet ditt, samtidig som naturlig forekommende og gunstige mineraler kan passere gjennom for å garantere god smak og friskt vann

  • Klor
  • Pollen
  • Sand
  • Bly
  • Plantevernmidler
  • Pestro-kjemikalier
  • Noen typer cyster
  • Giftstoffer

  Filtrert vann

  Firewall®

  Renset vann

  Opptil 99,9999 % reduksjon av bakterier og virus med Firewall®

  Trinn 2 Opptil 99,9999 % reduksjon av bakterier og virus med Firewall®

  I motsetning til andre dispenser, renser vår patenterte Firewall® UVC-teknologi grundig vannet hele veien gjennom til utløpet. Dette forhindrer bakterier som Legionella, Salmonella og E.coli, og virus som hepatitt og COVID-19 komme inn i systemet, forurense drikkevannet og forårsake sykdom

  Trygt vann - ikon

  Trinn 3 Reduser mikrober med opptil 99,5 % med BioCote®

  Waterlogic’s dispensere har også en beskyttet overflate med antimikrobiell teknologi kalt BioCote®. Dette er et sølvionbasert additiv som hemmer veksten av mikrober og gir permanent og langvarig beskyttelse på de viktigste plastoverflatene.

  BioCote

  Trygt vann

  Berøringsfri betjening

  Trinn 4 Berøringsfri betjening

  Vår berøringsfrie løsning betyr at du ikke trenger å være i kontakt med dispenseren, slik at det er en enda mindre mulighet til å spre bakterier mellom brukere. Våre fotpedaler fås til et stort utvalg av våre dispenser sammen med teltkort og klistremerker for å minne brukerne om å holde avstand og sørge for god hygiene.

  Top