Waterlogic Norge fortsetter virksomheten som normalt.
Vi samler grundig informasjon om aktivitet både nasjonalt og internasjonalt, og så langt har vi ingen indikasjoner på forstyrrelser fra underleverandører, transportselskaper eller våre egne lager og produksjonsanlegg. Les mer

 • Be om et tilbud
 • vanndispenser teknologi
  Friskt vann starter med, frisk ny teknologi

  Waterlogic har sertifiserte vannautomater med markedsledende teknologi. Vi sier at friskt vann starter med, frisk ny teknologi. Her kan du lese mer om hva som gjør at Waterlogic vannautomater skiller seg ut fra andre vannautomater.

  Vi har i de aller fleste av våre vannkjølere et tre-stegs filtreringsystem, som består av tre av de fire ulike renseteknologiene som nevnes under.

  Filtrert vann - ikon

  Bedre filtrering Filtrert vann

  Vannfiltrering med aktivt kullfilter gir en bedre smaksopplevelse av drikkevannet ved å fjerne klor og forurensing.

  Å drikke filtrert vann er det første steget på vei mot rent drikkevann. Filtreringen gjør det mulig å drikke vann med mye mindre innhold av klor og andre forurensinger.

  Doktor HERVÉ ROBERT, ernæringsfysiolog, foreleser ved University of Medicine Paris XIII

  Filtrert vann

  Renset vann

  Renset vann - ikon

  Mikrobiologisk rensing Renset vann

  Det patenterte UV Firewall systemet som er plassert like ved tappepunktet garanterer for fjerning av bakterier, virus og sopp og forhindrer også eventuelle smittekilder å komme inn i vannkjøleren ved bruk.

  Waterlogic's Firewall system sikrer at vannet hver bruker av maskinene får i seg i løpet av dagen har den beste mulige kvaliteten.

  DOKTOR Fabien Squinazi, medisinsk hygienespesialist, tidligere direktør ved Paris Hygiene Laboratory

  Trygt vann - ikon

  Integritet Trygt vann

  BioCote® er et eksklusivt antimikrobielt stoff integrert i plasten i vannkjølerens rørsystem. Det reduserer utviklingen av bakterier og mugg og bidrar til en bedre hygiene på arbeidsplassen.

  BioCote® belegget reduserer bakterievekst og forurensing på de behandlede overflatene og bidrar til en bedre hygiene og respekt for de ansattes helse og velvære.

  DOKTOR Fabien Squinazi, medisinsk hygienespesialist, tidligere direktør ved Paris Hygiene Laboratory

  Trygt vann

  Top