Waterlogic Norge fortsetter virksomheten som normalt.
Vi samler grundig informasjon om aktivitet både nasjonalt og internasjonalt, og så langt har vi ingen indikasjoner på forstyrrelser fra underleverandører, transportselskaper eller våre egne lager og produksjonsanlegg. Les mer

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Hvor brukes CW42®-teknologien i dag?

  Rensesystemet CW42® brukes i en rekke sammenhenger, både av privatpersoner, bedrifter og organisasjoner. Vi har i mange år hatt nært samarbeid med militære og humanitære rådgivere for å utvikle løsninger som sikrer helt rent og trygt drikkevann, også i katastrofeområder.

  CW42® Teknologien deles inn i tre kategorier:

  1. WU (Rent vann-serien)

  2. WU-dental og WU-serien

  3. WT-serien (Water treatment)

  Rensesystemet CW42®

  Norge

  CW42® i bruk Norge

  WU/Rent Vann-serien

  Teknologien sikrer allerede vannkvaliteten i mer enn 4 000 hjem og hytter i Norge, og er installert i forkant av vannkjølere og kaffemaskiner på kontorer, skoler, idrettsanlegg etc. (WU = Wall Unit)

  Europa

  CW42® i bruk Europa

  WU-Dental og WU-serien

  Som i dentalmarkedet er det også innen helse generelt viktig med rent vann. Systemet benyttes hos tannklinikker, på helsestasjoner, hos legevakt, på sykehus etc. rundt omkring i Europa.

  Verden

  CW42® i bruk Verden

  WT-serien (Water Treatment)

  Teknologien sikrer rent drikkevann til tusenvis av hjelpepersonell og flyktninger i katastrofe-respons og nødhjelp over hele verden. Teknologien er den samme, men format er litt annerledes.

  Top