• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Vannfilter med kull
  Vannfilter med kull

  Smaken av rent og naturlig drikkevann – filtrert med vannfilter! Filtrering av drikkevann ved hjelp av kullfilter er på ingen måte en ny filtreringsteknikk. I mer enn 1000 år har japanerne brukt kullfiltre til å rense drikkevann. Også de gamle egyptere brukte denne filtreringsmetoden.

  Hvorfor rense drikkevann med et vannfilter?

  I Norge er vi vant til at vi kan drikke vann rett fra springen. Men drikkevannet vårt blir mer og mer forurenset av sprøytegifter og mange andre skadelige avfallsstoffer. Det betyr at risikoen for at drikkevann fra springen kan inneholde avfallsstoffer som er skadelige for oss blir høyere og høyere dag for dag. En vannkjøler med vannfilter renser drikkevannet. Slik får dine medarbeidere, kunder og alle andre drikkevann med optimal smak, i tillegg til at de kan føle seg trygge på at vannet fortsatt inneholder dets naturlige mineraler.

  Vannfilter

  Vannfilter med kull

  Vannfilter renser drikkevann, og lar viktige, sunne mineraler forbli i vannet

  Waterlogics vannkjølere med vannfilter basert på kullfiltreringsteknologi renser drikkevannet ved at det fanger opp og holder på alt fra pesticider til kjemikalier og mikroskopiske cyster (parasitter). Kullfilteret fjerner også øvrige forurensende stoffer som klor og annen vannbåren smak og lukt. Kullfilteret holder tilbake uønskede stoffer, men samtidig sørger vannfilteret også for at alle de viktige, sunne og naturlige mineraler får lov til å passere gjennom kullets porer. Det resulterer i rent, friskt drikkevann, som dessuten også får både te og kaffe til å smake bedre.

  Fremtidsrettet mikrofiltrering av drikkevann

  Hos Waterlogic har vi spesialisert oss på vannkjølere med vannfilter som renser drikkevannet til glede og nytte for de mange brukere av våre vannkjølere. Vi benytter et 10 mikron aktivt kullfilter (GAC), som både er fremtidsrettet og blant de beste når det kommer til å fjerne dårlig smak, lukt og farge. Som en ytterligere filtrering av vannet kan våre vannkjølere bruke et 1 mikron aktivt kullblokkfilter (CBC). Dette filteret inneholder en kullstav som fjerner alle forurensende stoffer blant annet cyster (parasitter). Vannkjølere med vannfilter fra Waterlogic gir derfor et rent, forfriskende drikkevann til alle medarbeidere, kunder og andre brukere.

  Vannfilter med kull

  Top