• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Vannrenser med UV på vannet
  Vannrenser med UV på vannet

  Vannrensing trengs til mange industrielle anvendelser, så vel som til drikkevann. Mennesker trenger vann uten for mye salt eller andre urenheter. Vanlige urenheter kan være kjemikalier eller sykdomsfremkallende mikroorganismer. Noen oppløste stoffer er akseptable og til og med ønskelige for å gi bedre smak.

  Vannrenser med UV: fordelene

  ​Beskyttelse fra bakterier

  Beskyttelse fra bakterier

  Vannet i tanken blir utsatt for kraftige doser UV-stråling som bryter ned bakterier og gir deg rent vann. Vi har også installert en UV-sensor på utvalgte modeller som varsler fra dersom lampen slutter å virke, slik at du alltid er beskyttet.

  Sikkert, pålitelig og enkelt å bruke

  Sikkert, pålitelig og enkelt å bruke

  Alt du trenger er en UV-lampe som er billig, enkel å vedlikeholde og som kan bestråle millioner av liter vann både natt og dag uten behov for bruk av kjemikalier. Så snart den er installert er det eneste du trenger å gjøre å skifte den ut hver 6. måned.

  Miljøvennlig

  Miljøvennlig

  UV-stråling er mye bedre for miljøet sammenlignet med andre rensemetoder. Det bruker lite strøm, krever ikke bruk av kjemikalier som klor og har ingen skadelige biprodukter.


  Tilgjengelige løsninger for vannrenser med UV

  Firewall™ Rensing

  Firewall™ er den mest avanserte rensemetoden med UV som finnes. I motsetning til vanlig UV-rensing er Firewall™ plassert der vannet kommer ut av kranen, hvor det tar knekken på 99,9999% av bakterier millisekunder før vannet kommer i glasset ditt. Firewall™ er den eneste vannrenseteknologien som gir 99,9999% beskyttelse mot bakterier ifølge The Water Health Organization.

  Vannrenser med UV

  In-tank vannrenser med UV

  In-tank UV-rensing

  For å sterilisere drikkevann og fjerne uønskede bakterier plasseres en UV-lampe midt i vannkjølerens kaldtvannstank. Waterlogic har utviklet både vanntank og UV-lampe for maksimal effekt. Lampene har et ytre bestående av kvarts som bidrar til at den holder ideell temperatur samtidig som det ikke er noen sjanse for at den kommer i kontakt med vannet den skal rense.

  UV vannkjølere med Firewall™ beskyttelse

  Ønsker du mer informasjon om vannrensing med UV?

  Med over 25 års erfaring innen løsninger for dine vannrelaterte spørsmål over hele kloden, kan våre eksperter gi deg svar på det du måtte lure på.

  Ta kontakt med oss!

  Top