Waterlogic Norge fortsetter virksomheten som normalt.
Vi samler grundig informasjon om aktivitet både nasjonalt og internasjonalt, og så langt har vi ingen indikasjoner på forstyrrelser fra underleverandører, transportselskaper eller våre egne lager og produksjonsanlegg. Les mer

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  In-tank UV i vannautomaten

  Slipper løs styrken i UV-lyset

  Waterlogics in-tank UV-teknologi slipper løs styrken i UV-lyset mot vannbårene mikroorganismer som kan forårsake sykdom – bakterier, virus, sopp og alger er saker du ikke vil skal flyte rundt i begeret ditt.

  Vannet steriliseres ved at en UV-lampe plasseres midt i kaldtvannstanken i hver enkelt vanndispenser. Tankutformingen og UV-lampens spesifikasjoner passer i alle vannkjølere for en høyest mulig rensing. Lampen er plassert i en kvartsmuffe for å opprettholde maks driftstemperatur og hindre at den berører vannet. Sikkert og effektivt.

  Mest fremragende smak og beskyttelse

  Vannet i tanken mottar kraftige doser UV-energi som fjerner mikroorganismer uten å endre den friske, rene smaken av enhver dråpe du drikker.

  For maksimal beskyttelse utløser Waterlogics UV-sensor (på utvalgte modeller) en alarm ved feil i lampen, og stopper vanntilførselen og garanterer renhet hele tiden.

  Waterlogic In-tank UV

  Top