Waterlogic Norge fortsetter virksomheten som normalt.
Vi samler grundig informasjon om aktivitet både nasjonalt og internasjonalt, og så langt har vi ingen indikasjoner på forstyrrelser fra underleverandører, transportselskaper eller våre egne lager og produksjonsanlegg. Les mer

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Om UV og hvor effektivt det er mot bakterier!

  UV-lys er veldig effektivt mot bakterier

  Ultrafiolett (UV) lys er elektromagnetisk stråling med en bølgelengde som er kortere enn synlig lys, men lenger enn røntgenstråler.

  UV-lys er veldig effektivt mot bakterier. En UV-lampe behandler vannet i våre vannmaskiner med doser av UV-energi for rask, pålitelig og lett vannrensing.

  Hvorfor UV-rensing?

  Den kan behandle millioner av liter pr. dag, er billig i drift og krever lite vedlikehold. Det er ikke behov for giftige og dyre kjemikalier, og vannmaskiner trenger kun en ny lyspære ca en gang pr. år avhengig av bruk. UV-lys påvirker ikke smaken på vannet.

  UVC som har den bakteriedrepende kraften

  Den ultrafiolette strålingen i sollyset har tre styrkegrader: UVA (stråler som gjør oss brune), UVB (stråler som gir solskader) og UVC som har den bakteriedrepende kraften og utrydder bakterier og virus. Waterlogic bruker UVC UV-lamper i sine vannmaskiner. Energien stråles ut ved 253,7 nm, som er bevist å være den mest effektive bølgelengden mot mikroorganismer. Vi bruker høykvalitetslamper i våre vannmaskiner som har lang levetid.

  Waterlogic Ultrafiolett

  Top