Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Om UV og hvor effektivt det er mot bakterier!

  UV-lys er veldig effektivt mot bakterier

  Ultrafiolett (UV) lys er elektromagnetisk stråling med en bølgelengde som er kortere enn synlig lys, men lenger enn røntgenstråler.

  UV-lys er veldig effektivt mot bakterier. En UV-lampe behandler vannet i våre vannmaskiner med doser av UV-energi for rask, pålitelig og lett vannrensing.

  Hvorfor UV-rensing?

  Den kan behandle millioner av liter pr. dag, er billig i drift og krever lite vedlikehold. Det er ikke behov for giftige og dyre kjemikalier, og vannmaskiner trenger kun en ny lyspære ca en gang pr. år avhengig av bruk. UV-lys påvirker ikke smaken på vannet.

  UVC som har den bakteriedrepende kraften

  Den ultrafiolette strålingen i sollyset har tre styrkegrader: UVA (stråler som gjør oss brune), UVB (stråler som gir solskader) og UVC som har den bakteriedrepende kraften og utrydder bakterier og virus. Waterlogic bruker UVC UV-lamper i sine vannmaskiner. Energien stråles ut ved 253,7 nm, som er bevist å være den mest effektive bølgelengden mot mikroorganismer. Vi bruker høykvalitetslamper i våre vannmaskiner som har lang levetid.

  Waterlogic Ultrafiolett

  Top