Waterlogic Norge fortsetter virksomheten som normalt.
Vi samler grundig informasjon om aktivitet både nasjonalt og internasjonalt, og så langt har vi ingen indikasjoner på forstyrrelser fra underleverandører, transportselskaper eller våre egne lager og produksjonsanlegg. Les mer

 • Be om et tilbud
 • Kaffemaskin til din bedrift

  En kaffemaskin fra oss gir en premium kaffeopplevelse.
  Trykk på knappen og kjenn den utrolige duften av fersk kaffe.

  100% uforpliktende tilbud tilpasset deres behov!

  Kaffemaskin til din bedrift

  Kaffemaskin til din bedrift: hvilken modell er den rette for deg?

  Vi tilbyr totalløsninger på kaffemaskiner til bedrifter. Våre kaffemaskiner er de nyeste og mest driftsikre kaffemaskiner på markedet og serverer kaffe av ypperste kvalitet. Velg mellom en ferskbrygg kaffemaskin (filtermalt), en kaffemaskin som maler hele bønner eller en instant kaffemaskin. Vi har prisgunstige løsninger for din bedrift. Med en kaffemaskin til din bedrift fra Waterlogic er det alltid bare et trykk på knappen, så får du den drikken du ønsker fra en maskin tilpasset deres behov. Vi har kaffemaskiner med den gode smaken du vil nyte dag etter dag! Fordeler med kaffe på arbeidsplassen.

  Kaffepause med god samvittighet

  Økologisk og fairtrade-merket kaffe fra en kaffemaskin som bruker lite energi. Alt sammen produsert og levert på en miljøvennlig måte. Redd verden. Litt hver dag. Waterlogic er stolte over å ha lansert, som den første i Norge en Svanemerket kaffetjeneste.

  Kaffemaskin med svanemerket

  Vi kaller det kvalitetskaffe på jobben

  Hva er en mer utmerket start på dagen enn en god kopp rykende fersk kaffe. Hør lyden av kaffen som brygges og kjenn den utrolige duften av fersk kaffe. I vårt store utvalg av kaffe, vil du garantert finne din favoritt!

  Velg mellom kjente merkenavn, som sammen med en kaffemaskin fra oss, og vår komplette servicegrad vil gi deg den optimale kaffeopplevelsen. Som kunde av oss vil du alltid få:

  • Kaffeeffekten
  • Den riktige smaksopplevelsen
  • Produkter av høy kvalitet
  • Servicegrad tilpasset deres behov

  Kaffemaskin til din bedrift - Våre bestselgere

  Kaffe

  Hvorfor velge en kaffemaskin fra Waterlogic Norge AS

  Vi har ekte kaffeglede. Det er ikke bare vannet som skal være den viktigste kilden til friskhet og energi, men kunders møte med oss skal være en kilde til friskhet og energi. Vi leverer #kaffeeffekten til våre kunder. I møte med våre ansatte skal kunder oppleve vår kaffeglede og stå-på-evne i alt vi gjør.

  • Kaffemaskiner fra verdensledende produsenter
  • Foretrukket leverandør med mange fornøyde kunder
  • Spesialtilpasset serviceprogram

  Waterlogic kaffemaskiner ikon

  Waterlogic Norge AS

  Hvorfor velge Waterlogic Norge AS

  På det nåværende tidspunkt, med kontorer og servicesentre over hele Nord-Amerika, Australia og Europa, og et nettverk av forhandlere, når vi ut til over 50 land på 5 kontinenter. Det er vannautomater Waterlogic er kjent for over hele verden. Waterlogic er ikke kun et firmanavn, men en merkevare for kvalitet innen vannautomatbransjen.

  • Avansert teknologi
  • Høy kompetanse
  • Overlegen kundeservice

  Waterlogic vannmaskiner ikon

  Nøye utvalgte produkter for den optimale opplevelsen!

  Vi tilbyr våre kunder et stort utvalg av kjente merkevarer med både kaffe og te, samt tilleggsprodukter til både vannautomaten og kaffemaskinen. Med vårt omfattende vareutvalg kan vi tilby våre kunder produkter som er tilpasset deres behov. Det er ikke uten grunn at vi ofte hører: en god kopp kaffe starter med en kaffemaskin fra Waterlogic!

  Kaffemaskin til din bedrift med Vannautomat

  En pakkeløsning med rent vann og fersk kaffe på jobben

  En pakkeløsning med rent vann og fersk kaffe på jobben

  Det lønner seg å ha både vannkjøler og kaffemaskin fra Waterlogic. Prismessig blir det ofte mer gunstig, samtidig som du kun har en leverandør å forholde deg til. Vi har løsninger som kombinerer kaffemaskinen med integrert vannkjøler, og vi har gode løsninger hvor kaffemaskin og vannmaskin er separate enheter. Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen tilpasset deres behov og ønsker. Både på type maskin og type kaffe. Vi garanterer at dere blir fornøyde!

  Top